HCL.HR

VIDEO: Sonder – pogledajte kako napreduje zanimljiva avantura iz Makedonije

Luka Pleša 06.05.2015.   •   3 komentara


Novi video približava nam Sonder, akcijsku avanturu u svemiru u kojoj nema jednog glavnog lika, već više njih, a možete i vraćati vrijeme unazad kada vidite da ste totalno uprskali vlastitu priču.

Makedonski indie development tim Kamai Media izbacio je prvi razvojni dnevnik za svoju igru Sonder, neobičnu akcijsku avanturu iz trećeg lica smještenu na svemirskom brodu. Neobičnu zbog toga što ne igrate kao jedan protagonist, već imate mogućnost “skakati” s lika na lika, a svaka odluka koju donesete kao neki od tih likova može rezultirati raznim scenarijima na svemirskom brodu.

Fokus gameplaya je upravo na pričanju s likovima i donošenju odluka koje mogu cijelu igru odvesti u potpuno različitim smjerovima. Uz krilaticu “No heroes. No Villians.”, igra zvuči gotovo kao nekakva TV serija u kojoj sami stvarate priču. Sami developeri kažu kako inspiraciju vuku iz retro sci-fi filmova.

Još jedna zanimljivost je da bilo kada možete (i koliko god puta želite) vratiti vrijeme u nazad (čak i do samog početka igre) ukoliko vam se posljedice neke odluke ne sviđaju.

Iako smo za Sonder saznali krajem 2013., igra je još uvijek u alfa fazi, međutim video koji prilažemo ispod pokazuje neke dijelove gameplaya koji izgleda vrlo obećavajuće. U planu je izlazak na aktualnim konzolama i PC-u, ali još se ne zna kada.

Komentari (3)

  • Mr.Beanbastic

    06.05.2015 - 12:16

    Tema izgleda dobro, ali mi gameplay izgleda malo zbrčkano i neuredno koliko sam mogao primjetiti u ovom videu

  • Erebus

    06.05.2015 - 12:42

    prikaz storylinea je genijalan, svakako treba isprobat, samo nadam se da ce dat zanimljive okolnosti, ako bude bez pozadinske radnje bit ce dosadno

  • Dragan[MKD]

    07.05.2015 - 18:13

    Bas mi je milo sta ima neki ljudi u Makedinija sta se bavi ovakvom radom. Zelim im sve najbolje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?