HCL.HR

VIDEO: Star Fox Zero izgleda malo bolje

Igor Belan 16.11.2015.   •   0 komentara


Star Fox Zero nije se proslavio prvim prikazom gameplaya na E3 sajmu, ali čini se da ga je Nintendo malo uljepšao u međuvremenu. Pogledajte 50 sekundi novog gameplaya.

Ovih dana ne pričamo previše o Wii U konzoli, ali činjenica jest da fanovi Nintenda zapravo imaju razloga za veselje budući da u narednih par mjeseci dolazi nekoliko zanimljivih igara na Nintendovu kućnu konzolu aktualne generacije. Jedna od zanimljivijih svakako je i novi Star Fox naslov, jednostavno nazvan Star Fox Zero, koji obećava zanimljive nove gameplay ideje uz korištenje žiroskopa i ekrana na Wii U Gamepadu.

Kada je prvi put prikazan na E3 sajmu ranije ove godine, Star Fox Zero nikoga nije impresionirao grafikom – upravo suprotno, mnogi su ga pogrdno opisivali kao igru iz ere Gamecubea, no po novim snimkama gameplaya čini se kako je Nintendo između ostaloga poradio i na grafici. Vizualna poboljšanja su suptilna, ali direktnim usporedbama gameplaya s E3 sajma i videa kojeg prilažemo ispod lako je uočiti veću rezoluciju sjena, napredniji sustav osvjetljenja u nekim situacijama te nove grafičke finese u samim 3D modelima.

Star Fox Zero trebao je biti dostupan još ove godine, no nakon odgode konačni datum izlaska je postavljen na 22.04. iduće godine. U zabavan gameplay ne sumnjamo, iza projekta stoji šjor Miyamoto, ali nadamo se da će ta odgoda između ostaloga omogućiti i još bolju grafiku. Jer, budimo iskreni, ni ovaj najnoviji gameplay ne izgleda kao visokobudžetni naslov 2016. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?