HCL.HR

VIDEO: Upoznajte čudovišta Some

Igor Belan 11.09.2015.   •   5 komentara


Marketinška mašinerija iza vjerojatno najstrašnije igre ovog mjeseca nastavlja s podizanjem prašine uoči lansiranja u trgovine – ovaj put upoznaju nas s čudovištima koja ćemo u igri susresti.

Soma, intrigantni podvodni horor tvoraca Amnesije samo što nije, a ekipa iz Frictional Gamesa složila je novi trailer da nas dodatno napale na ideju kupnje igre kada postane dostupna 22.09. za PC i PS4. Nismo sigurni koliko će im to uspjeti s ovakvim konceptom trailera koji jedva da prikazuje išta, no zbog onoga što smo vidjeli u prijašnjim igrama istog tima već smo ionako dovoljno napaljeni. Novi trailer nosi naslov “Creature” što podrazumijeva da će nas upoznati s zastrašujućim bićima koja tumaraju podvodnom bazom koju ćemo istraživati, no u stvarnosti trailer će vas upoznati samo s jednim dubokim ljudskim glasom i jednosekundnim obrisima takvih bića.

Više o ponašanju tih bića saznali smo u intervjuu objavljenom na PlayStation Blogu gdje je kreativni direktor Thomas Grip objasnio: “Neka bića bi mogla samo stajati i zuriti u vas neko vrijeme. Druga će vas ignorirati dok ih ne uznemirite. Neka neće uopće biti opasna ili barem ne u opasnom raspoloženju u tom trenutku.” Dakle, riječ je o hororu – tko bi rekao.

Komentari (5)

  • wyzard

    11.09.2015 - 19:05

    Op, op, bit će veselo.

  • Lovac

    11.09.2015 - 20:42

    Čeka spremno u Steam library-u 🙂

  • Himand

    11.09.2015 - 21:34

    zestoko

  • lucho-CRO

    11.09.2015 - 22:04

    Djeluje obecavajuce, a bit ce razocaravajuce 😀 ili ne?

  • Himand

    12.09.2015 - 06:36

    U SOMI mi se samo ne svdija mjesto radnje 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?