HCL.HR

VIDEO: Upoznajte se s čitavom radnjom i poviješću Warcrafta

Stjepan Fikter 29.07.2014.   •   3 komentara


Youtuber Nobbel87 pripremio je detaljan video uradak u trajanju od 40 minuta koji obuhvaća globalnu radnju Warcrafta od početka do kraja.

Davne 1996. godine izašao je Warcraft: Orcs & Humans, s kojim započinje Warcraftov bogati univerzum koji se proteže kroz pet igara, kao i druge medije – poput karata, stripova, manga… Upravo zato, povijest ovog serijala puna je ratova, junaka, antijunaka i različitih drugih događaja koji su sada obuhvaćeni unutar jednog videa.

Naime, zahvaljujući gameru pod nickom Nobbelu87, sada možemo saznati globalnu radnju Warcrafta od početka do kraja, a za više detalja tu su i anotacije s poveznicama koje dodatno objašnjavaju određene likove, događaje i druge stvari. Tako se u 40 minuta može puno toga saznati o povijesti ovog serijala do današnjeg dana, a za kraj videa postavlja se pitanje: tko će biti boss nadolazeće WoW ekspanzije, Warlords of Draenor, ili će ih možda biti više.

U svakom slučaju, ovo bi moglo biti zanimljivo štivo, kako fanovima serijala, tako i drugim gamerima koji možda nisu najbolje upoznati s dotičnim svijetom.

Komentari (3)

  • redhillunited

    29.07.2014 - 19:02

    Interesting…

  • Falak

    29.07.2014 - 19:54

    Zanimljivo je vidjeti ovako svu povijest od postanka svijeda do pandi vidjeti fino sažeto 😀

  • kmarkecGamer

    30.07.2014 - 13:20

    dobar je nobbel, preporucam ga svakomu ko se zanima u WC lore

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?