HCL.HR

VIDEO: World of Tanks započinje s mjesecom Dominacije

Gregor Stojev 04.06.2015.   •   3 komentara


Ovog mjeseca World of Tanks dobiva novi game-mode s novim pravilima i monstruoznim Tier 10 tenkovima. Pogledajte trailer.

Ako ste jedan od vozača tenkova popularne online igre World of Tanks, obradovati će vas vijesti da ovog mjeseca u igru stiže nešto potpuno novo. Lipanj je zacrtan za dominaciju, kažu iz Wargaminga, a riječ je o novom game-mode u kojem igrači sada mogu mijenjati tenkove prilikom respawna, dok pobjedu nose zastavice i naravno rastaljeni metal protivničkih tenkova.

Uz Domination mode dolaze i tri nova Tier 10 tenka – AMX 50 B (D), Object 140 (D) i Т110Е5 (D), a kako sve to izgleda u akciji pogledajte u priloženom traileru. Naredbe su jasne, prijavite se vašem nadležnom oficiru i pokret na bojišnicu.

Komentari (3)

  • SMECHAR

    04.06.2015 - 17:54

    Odigrao sam desetak mečeva, i ne sviđa mi se. Čisto napucavanje bez imalo taktike. Vratio sam se na klasičnu igru koja mi je puno zanimljivija. Ničime nisam motiviran igrati DOMINATION. Da bar ima malo zlata. No wargame je poznat kao jako, jako škrt u svakom smislu. Samu igru ako želiš godišnji pemium acc. moraš platiti 100 €, to je ipak malo previše. Razlika u napredovanju premium i običnog acc. je 80%. Tenkovi koji se kupuju su isto skoro neuništovi. Bilo je prilika kada smo ih napucavali s 4 tenka i jedva dotukli. Isti tier kao i taj premium tenk nemaš nikakve šanse taman da je s druge strane noob na kvadrat. Igra zna dosta frustrirati, napredak je spor bez premium acc. Treba izdvojiti bat 50 € za pola godine premiuma da se nešto napravi. Vrijeme je prelijepo da bi se sjedilo toliko ispred računala. Možda na jesen kada je čovjek više doma. Igra Sniper Elite 3, nisam ništa očekivao a na kraju se dosta dobro zabavio.

    • hrga007

      @SMECHAR, 05.06.2015 - 12:45

      ajde ne seri molim te, samo ti mogu reć da si ogromna noobara jer nijedan tenk u igri nije neuništiv, ti samo nemaš pojma gdje ga treba gađat, a razlika između normalnog i premium acca je 50% toliko da znaš i ne lupaš

  • Ekstrim77

    04.06.2015 - 19:43

    Šta sve neće izmisliti sad kad je došao Armored Warfare. Još nije ni do koljena WOTu ali igra dosta dobra napreduje i za razliku od Wargaminga, Obsidian sluša što govore igrači i tako razvija igru. Recimo da im je zarada u drugom planu, dok je Wargamingu jedino stalo do zarade, bar ja na to tako gledam…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?