HCL.HR

Virtual Battlegrounds želi biti PUBG u VR-u

Zoran Žalac 20.10.2017.   •   5 komentara


Još jedan developer pokušava iskoristiti popularnost Battle Royale žanra kojim vlada PlayerUnknown’s Battlegrounds, ali u neistraženom polju virtualne stvarnosti.

virtual-battlegrounds

Popularnost PlayerUnknown’s Battlegroundsa sa sobom je povukla nuspojavu imitiranja. Tvorci PUBG-a požalili su se na to kako iz Fortnite kopira, no u izradi je još jedna, možda čak i besramnija kopija – Virtual Battlegrounds. Riječ je o igri nepoznatog developera Oneric Entertainmenta koja će Battle Royale žanr pokušati prilagoditi za virtualnu stvarnost.

Koncept je prilično sličan PUBG-u, no VR nosi svoje limitacije pa se ovdje ne bori stotinu igrača po meču već samo 16 ljudi, za sada. Čim pogledate video s gameplayem vjerojatno će vam biti jasno i zašto – teško da bi igra uopće mogla skupiti 100 ljudi koji bi ju istovremeno igrali. Ipak, tko zna – nakon uspjeha PUBG-a sve je moguće. Virtual Battlegrounds u Early Access bi trebao doći iduće godine.

Komentari (5)

  • MuLeR

    20.10.2017 - 11:52

    Vrhunska ideja samo trebat ce nekoliko godina i neki ozbiljni developeri da naprave igru kao PUBG u VR

  • Fr3dY

    20.10.2017 - 13:09

    Zanimljiva ideja ali sumnjam da ce biti igraca

  • phoda

    20.10.2017 - 14:21

    Naravno nije blizu idealnog ali ovakve stvari tjeraju napredak. Ima tu puno problema. Prvo kontrole koje nije lagano simulirat npr drzanje oruzja a onda se i kretat. Postoje dodatne opcije kontrola kao za kretanje ali veliki problem js i cijena. Napredovat ce to dosta ali mislim da za mainstream vr treba jos bar 6-7 godina

  • PppPP

    20.10.2017 - 14:34

    super ideja

  • Mirek

    20.10.2017 - 17:37

    Tko je ovdje lud?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?