HCL.HR

Virtualni skvoš C-Smash VRS: New Dimension seli se na ravni ekran

Stjepan Fikter 05.04.2024.   •   0 komentara


Nakon što smo prošle godine mogli zaigrati C-Smash VRS u virtualnoj stvarnosti, ovaj Dreamcast klasik ovog ljeta vraća se na ravne ekrane s novom igrom – C-Smash VRS: New Dimension.

Sportske igre od ovog će ljeta biti bogatije za još jedan naslov koji u fokusu ima kozmički skvoš. Nekadašnji Dreamcast naslov, koji je prošle godine dobio novi život u VR verziji, uskoro se vraća na ravne ekrane s novom igrom C-Smash VRS: New Dimension. Možda bi tehnički točnije bilo stara dimenzija, ali to je manje bitno.

Prelaskom na standardni ekran, New Dimension stavlja nas tako u treće lice te najavljuje razbijanje blokova na 140 stiliziranih razina uz hipnotičku glazbu. Načini igranja iz VR verzije bit će dostupni i ovdje, bilo da se igra samostalno ili pak protiv drugog igrača. Za one koji vole  udarati lopticu u društvu spominje se i Emote sustav s reketima kako bi se lakše komuniciralo između igrača.

Jorg Tittel iz RapidEyeMovers kaže: “Proširivanjem C-Smash VRS-a na PlayStation 5 napravit ćemo puni krug. To je u biti potpuno nova igra i spremamo neka iznenađenja koja ćemo otkriti bliže izlasku.”, a na njega se nadovezuje Ryan Bousfield, osnivač Wolf & Wood studija koji kaže: “Uzbudljivo je jer je fokus na jednoj stvari, na tome kakav je osjećaj. Već imamo mnoštvo načina igre i značajki, tako da je za nas sve u tome da igraču pružimo tu ‘prisutnost’ virtualne stvarnosti, ali putem analognih palica njihovog kontrolera.”

C-Smash VRS: New Dimension trenutačno je najavljen za PlayStation 5 te će biti dostupan svim vlasnicima VR verzije kao besplatna nadogradnja.

Inače, od danas je C-Smash VRS uz PS VR2 verziju dostupan i za Meta Quest 2, 3 te Pro i na Pico 4.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?