HCL.HR

Vlasnici Early Access verzije Nuclear Thronea dobit će još jedan primjerak igre besplatno

Stjepan Fikter 30.12.2014.   •   0 komentara


U želji da poboljšaju igru, developer će svim vlasnicima Early Access verzije podijeliti besplatnu kopiju da pozovu svoje prijatelje za koje se nadaju da će biti svježi par očiju i time pomoći u prikupljanju povratnih informacija.

Sudeći po objavi na Steamovom blogu, developer Vlambeer zbilja želi isporučiti što bolji finalni proizvod. Da budu što uspješniji u tom naumu, otkrili su kako će svim vlasnicima koji su kupili Early Access primjerak njihovog Nuclear Thronea, 1. siječnja iduće godine poslati besplatnu kopiju u nadi da će je podijeliti sa svojim prijateljima.

To bi trebalo rezultirati povećanjem broja ljudi u zajednici koji bi usput bili i svježi par očiju te time pružili nove povratne informacije tijekom razvoja igre.

Nuclear Throne je ukratko akcijski roguelike smješten u radioaktivni svijet prepun mutanata. Treba i napomenuti kako su developeri aktivni u komuniciranju sa zajednicom putem čestih developerskih prijenosa na Twitchu u kojima predstavljaju nadogradnje bazirane na povratnim informacijama od strane igrača.

Točan datum izlaska još uvijek je nepoznanica, no kada igra bude dostupna u punoj verziji moći će se zaigrati na PC-ju, PlayStationu 3 i 4 te Xboxu One i Viti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?