HCL.HR

Stiže nam Elasto Mania Remastered, iz nekog razloga

Zoran Žalac 26.01.2021.   •   2 komentara


Elastomania, najraniji primjerak igara iz žanra “motociklističkih platformera” dobit će svoj remaster za sve aktualne platforme.

Prije dvadesetak godina nisu još postojale igre iz serijala Trials niti X-Moto i ostali “moticiklistički platformeri“. No, postojala je Elasto Mania – igra koja je praktički izmislila koncept manevriranja 2D okolišem na dva kotača. Danas se rijetko tko sjeća te igre pokraj Ubisoftovog Trialsa, ali developer Elasto Manije želi oživjeti slavu svog proizvoda.

Najavljeno je tako da će tijekom 2021. Elasto Mania dobiti svoje modernizirano izdanje kroz Elasto Mania Remastered, s detaljnijim materijalima i nekim dodatnim bonusima. Igra je najavljena za sve platforme, a to znači za PlayStatione, Xboxe, Switch i PC.

Rečeno je također da će vlasnici originalne igre na Steamu biti nagrađeni za svoju vjernost te će Remastered izdanje njima doći potpuno besplatno kao ažuriranje.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • 312AE

    26.01.2021 - 20:02

    Super, kak se nebi sjećal, ja sam to imal na nekom CD-ju iz časopisa, nisam niti znal da postoji Steam verzija. Joj kolko smo hvatali high score u društvu. 😁

  • Chronosus

    27.01.2021 - 09:51

    “rijetko tko sjeća”?!?!

    Whoot, ovo se igralo kao ludo, remaster ziher kupujem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?