HCL.HR

Vrijeme je za nove WoT kupove na ESL-u Adria

Igor Belan 26.04.2016.   •   0 komentara


Prijavite svoj tim za novu rundu natjecanja na našim World of Tanks kupovima ovog vikenda gdje dijelimo preko 150 000 WoT Golda.

wot-adria-open

Nakon finalne borbe protiv tima U4G, srpska ekipa Digimons osvojila je naš WoT 7on7 Adria Open kup prošlog vikenda – obje ekipe su do tada osvojile po jedan Adria Open kup. Kako su došli do pobjede? Provjerite pregledom kompletnog bracketa ovdje.

Osim toga, prošlog vikenda odigrao se i naš šesti WoT 5on5 Weekly Clash kup, a tamo su po četvrti put u karijeri slavili hrvatski igrači iz tima WhoKilledBambi. Od ostalih ESL natjecanja u WoT-u prošlog tjedna vrijedi spomenuti i dobar uspjeh dvaju regionalnih ekipa na europskom Go4WoT #264 kupu gdje su do polufinala došle čak dvije regionalne ekipe. TWB Gaming je tada završio na izvrsnom 2. mjestu, dok je PRMB gaming završio na 4. mjestu. GG!

NOVI KUPOVI OVOG VIKENDA

Prijave za nove Adria Open i Weekly Clash kupove na ESL-u Adria otvorili smo nedavno i svi ste pozvani prijaviti se i “ukrasti” nam dio golda iz bogatog nagradnog fonda. Sedmi po redu regionalni 5on5 Weekly Clash kup igra se u petak s početkom u 19 sati, a nagradni fond iznosi 56.000 Golda. Mislite da u konkurenciji ostalih tenkista iz regije možete ugrabiti dio tog nagradnog fonda? Dokažite! Prijavite se za natjecanje klikom ovdje.

Sedmi regionalni 5on5 Weekly Clash kup igra se u petak s početkom u 19 sati, a nagrodni fond iznosi 56.000 Golda od kojih je za prvo mjesto izdvojeno 8.000 Golda. Prijavite svoj tim na

Deveti po redu 7on7 Adria Open kup igra se u subotu od 17 sati, a nagradni fond iznosi 112.000 Golda od kojih najbolja ekipa na natjecanju osvaja čak 21.000 Golda. Ostatak se dijeli na prvih 16 ekipa pa zaista imate dobru šansu osvojiti svoj komad zlata iz tog nagradnog fonda. Samo se trebate prijaviti za natjecanje klikom ovdje i malo vježbati prije susreta u subotu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?