HCL.HR

Vrijeme je za novi Hearthstone Adria Open turnir, prijavite se!

Igor Belan 15.10.2015.   •   0 komentara


I ove subote održavamo novi Hearthstone Adria Open turnir na ESL-u. Pozvani su svi igrači iz regije i njihovi pomno slagani deckovi – prijavite se!

Novi Hearthstone Adria Open turnir spreman je za vaše prijave. Održava se u standardnom terminu – subota u 13 sati, a prijaviti se mogu svi zainteresirani igrači iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Prijave su otvorene sve do subote u 12 i 30, dakle neposredno prije početka turnira, no nemojte čekati do zadnjeg časa – kliknite ovdje i prijavite se na vrijeme. Trebat će vam tri decka, a njima ćete se boriti za ESL Premium račune i plasman u veliko finale 10. mjeseca gdje ćete imati priliku pokazati tko je najbolji igrač Hearthstonea u Adria regiji ESL-a.

Naravno, nakon prijave je potrebno da igrač odradi “check-in” tj. da se javi da
je prisutan za kup. Check-in dugme postat će vidljivo pola sata prije poćetka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Sva tehnička pitanja možete postaviti na ESL Adria IRC kanalu prije početka kupa ili u našem Hearthstone podforumu. GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?