HCL.HR

PlayStation VR2 ponudit će i virtualno igranje golfa

Stjepan Fikter 15.02.2023.   •   0 komentara


Fanovi golfa, ili preciznije rečeno fanovi mini golfa, neće ostati praznih ruku na PlayStation VR2 platformi jer je službeno potvrđen dolazak igre Walkabout Mini Golf.

Kakvo iskustvo minijaturnog golfa nudi Walkabout Mini Golf u virtualnoj stvarnosti? Službeni opis kaže ultimativno jer je riječ o jednoj od ponajbolje ocijenjenih igara na drugim VR platformama. Udaranje golf loptica sad je službeno najavljeno i za PS VR2 iako će se do točnog datuma izlaska morati još pričekati. Doduše, stoji kako bi golf avanture trebale biti dostupne uskoro, ali to uskoro uvijek može i potrajati.

Walkabout Mini Golf doći će sa osam staza po kojima ćemo demonstrirati golf vještine, bilo to samostalno, 1vs1 ili pak uz ekipu od osam igrača. Najavljeno je kako će biti odmah dostupan i DLC paket koji sadržava dodatnih osam lokacija za slanje loptice u rupu.

Ova verzija ne bi se trebala razlikovati od ostalih VR verzija iako za sada nije najavljeno što će sve od PS VR2 tehnologija biti podržano unutar igre. Osim toga, golferi na PlayStation platformi trebali bi se moći igrati s ostalim VR igračima jer na službenoj stranici stoji kako će cross play multiplayer biti podržan.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?