HCL.HR

Oznaka: Golf

Golf Club: Wasteland idući mjesec vodi nas u postapokaliptičnu partiju golfa

Stjepan Fikter 05.08.2021.

Golf iz 2D perspektive i to još na postapokaliptičnoj Zemlji bit će dostupan igračima na “velikim” platformama početkom devetog mjeseca.

Everybody’s Golf – golf za svakoga

Zoran Žalac 17.07.2021.

Na današnji dan prije točno 24 godine u Japanu je lansirana prva igra iz serijala Minna no Golf, kod nas poznatog pod nazivom Everybody’s Golf.

RecenzijaMario Golf: Super Rush

Zoran Žalac 05.07.2021.

Super Mario i njegova ekipa pojurili su na novu partiju golfa. U našoj recenziji doznajte isplati li se pridružiti im se po ovoj sparini.

Postapokaliptični Golf Club Wasteland dolazi i na velike platforme

Stjepan Fikter 08.06.2021.

Dvodimenzionalna golf avantura koja se je može zaigrati na mobilnim uređajima, kasnije ove godine predstavit će nam postapokaliptičnu Zemlju i na ostalim gaming platformama.

Pogledajte kako se igra Mario Golf: Super Rush, Mario je majstor golfa

Zoran Žalac 17.05.2021.

Iako vam golf sa Super Mariom možda ne djeluje profesionalno, novi bi vas materijali iz igre mogli razuvjeriti. Mario je prije svega – profesionalac.

Electronic Arts se vraća golfu, najavljen je EA Sports PGA Tour

Zoran Žalac 29.03.2021.

Najpoznatije natjecanje u golfu imat će čak dvije licencirane igre – jednu s Tigerom Woodsom, drugu bez njega. EA Sports najavio je ovu drugu.

Tiger Woods potpisao ekskluzivni ugovor s 2K Gamesom

Zoran Žalac 16.03.2021.

Izdavačka kuća 2K Games osim službene licence za PGA prvenstvo u golfu od sada ima ekskluzivno pravo na Tigera Woodsa, a kupili su i poseban studio za simulacije golfa.

Mario se vraća golfu, najavljen je Mario Golf: Super Rush

Zoran Žalac 18.02.2021.

Iz Nintenda su najavili kako će ovoga ljeta njihov Mario ponovno uzeti palicu za golf i zaputiti se na zeleni teren u igri Mario Golf: Super Rush.

RecenzijaPGA Tour 2K21

Stjepan Fikter 26.09.2020.

Novi nastavak The Golf Club serijala sada ima novi naziv, ali je i dalje riječ o pristupačnom virtualnom udaranju golf loptice kako za amatere, tako i za profesionalce.

2K Sports preimenovao svoju simulaciju golfa, najavljen je PGA Tour 2K21

Zoran Žalac 07.05.2020.

Nekadašnji The Golf Club od ove će godine postati PGA Tour 2K. Prva igra je najavljena, no prve detalje o njoj trebamo čekati punih tjedan dana.

Idućeg mjeseca Golf With Your Friends izlazi iz Early Accessa i dolazi na konzole

Stjepan Fikter 22.04.2020.

Nakon testiranja terena kroz ranu verziju, minijaturni golf idućeg mjeseca stavlja nam palice u ruke kako bi mogli sami ili s još 11 ljudi udarati lopticu.

RecenzijaEverybody’s Golf VR

Stjepan Fikter 31.05.2019.

Balansirajući između realističnog pristupa i arkadnih elemenata, Everybody’s Golf VR je jednostavan za igranje, no težak za savladavanje.

RecenzijaThe Golf Club 2019

Stjepan Fikter 23.09.2018.

Bilo da ste amater ili profesionalac, The Golf Club 2019 ima sadržaja za obje publike s time kako je po prvi puta u serijalu dostupan i licencirani sadržaj u obliku PGA Tour licence.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?