HCL.HR

Warcraft film stiže u prosincu 2015.

nebel 02.10.2013.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Filmske kuće Legendary Pictures i Universal najavile su precizan datum premijere Warcrafta na kino platnima. Filmska adaptacija Blizzardove zlatne koke bit će spremna za nešto više od dvije godine.

Samo Blizzard zna kakva budućnost očekuje Warcraft serijal u smislu novih igara. No, u smislu ostalog sadržaja poznato nam je kako će Warcraft dobiti filmsku adaptaciju i napuniti kino dvorane vojskom Blizzardovih fanova. A sada smo doznali i točan datum kada će taj filmski uradak biti spreman za premijerno prikazivanje – film koji jednostavno nosi naziv Warcraft u distribuciju kreće 18. prosinca 2015. godine.

Redateljsku palicu filma drži Duncan Jones (Source Code, Moon), a scenarija se prihvatio Charles Leavitt (Bood Diamond, K-PAX). Naravno, Blizzard usko surađuje s Legendary Picturesom kako bi sve bilo na svome mjestu i u duhu Warcrafta. Sa snimanjem filma trebalo bi se krenuti početkom iduće godine. U procesu je trenutno odabir glumaca, a iako još ništa nije potvrđeno, glasine upućuju na to da bi jednu od glavnih uloga mogao uzeti irski glumac Colin Farrell.

Komentari (4)

  • PC MasterR

    02.10.2013 - 11:26

    Iako sam prestao igrat nakon Frozen trona i nisam više nekav fan Warcrafta bio bi to jako zanimljiv film naravno ako bude dobro napisan.

  • Yotta

    02.10.2013 - 12:05

    Jedva čekam! To je sve što mogu reći.

  • Budoka

    02.10.2013 - 12:17

    Ne znam zašto ali nekako se bojim da bi film mogo ispast loš… Samo kad se sjetim dragon ball filma xD… Nadam se da me predosječaj vara. Mislim da bi puno bolje bilo da naprave film kao animaciju u blizzardovom stilu – s tim nebi fulali ma kako god..

  • kmarkecGamer

    02.10.2013 - 12:38

    jako sam skeptican sto se tice filma. ali me najvise zanima radnja filma jer prica warcrafta je tolko velika i bogata da jednostavno ne moze bit jedan film za warcraft vec serijal

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?