HCL.HR

Warcraft III Reforged pokazao je gameplay, i to čak puna tri meča

Pero Mlinar 17.10.2019.   •   10 komentara


Objavljeno je preko sat vremena materijala iz nadolazećeg remastera Warcrafta III. Warcraft III Reforged izgleda prepoznatljivo, ali istovremeno opet drugačije.

Prije dva dana vidjeli smo kako će izgledati neke manje bitne i sporedne stvari u Warcraft III Reforgedu i iako je to možda lijepo vidjeti, ono što imamo danas sasvim je drugačije i efektom ipak nemjerljivo s time – imamo, naravno, sam gameplay.

Ne radi se, što je najbolje, o nekom kratkom prikazu, od minute ili dvije. Čak niti o samo jednome meču, što bi već samo po sebi bilo dovoljno. Imamo podosta više. Imamo čak tri puna meča – u ukupnom trajanju od preko sat vremena. Pritom je jedino možda šteta što su u sva tri meča akteri ljudi i orkovi, od Night-Elfova i Undeadova tako zasad ništa, njih ne možete vidjeti, ako su vam oni zanimljivi.

Svejedno, dosta se toga već može zaključiti iz prikazanog. Primjerice, dok je sučelje ostalo staro, vizualni je stil podosta izmijenjen. Ne govorim isključivo o kvaliteti tekstura koja je naravno povišena, i paleta je boja sada jednim dijelom drugačija. Dok je Warcraft III bio veoma šaren i zvrckast u originalu, remaster poseže za nešto hladnijim bojama. Dok i dalje to nije neki realizam (dapače), određena težnja ka “uvjerljivijem” prikazu ipak postoji, ništa nije sasvim prštavo kao što je bilo dosad. Neki bi onda na temelju toga čak mogli reći da je naslov izgubio svoj šarm?

Meni se tako ne čini, no jedan video možete naći u podnožju pa ga odgledati i zaključiti sami. Možda je tako najbolje. Druga dva meča nalaze se ovdje i ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (10)

  • Deus

    17.10.2019 - 13:43

    Za ranu fazu bete izgleda super 😀

  • Virty

    17.10.2019 - 15:27

    Lipo, čeka se.

  • Syto

    17.10.2019 - 16:09

    Nekako sumnjam da je to iz bete, jer nasprem blizzcon verzije prije 11mjeseci izgleda lošije.Ali vidjet ćemo ionako će uskoro blizzcon.

  • l)oolvl

    17.10.2019 - 19:39

    ehh, nažalost moram konstatirati da to nije to…. u original sam bio zaljubljen baš zbog njegovog grafičkog stila koji je super šarmantan i simpatičan; ovo je sve nekako isprano i sivkasto… pogotovo već vidim da će problem biti u multiplayeru jer se jedinice jednostavno ne razlikuju dovoljno jedne od drugih. Također su trebali i glasove korigirati jer ovo više ne pristaje 🙁 Što se mene tiče, nisu uopće trebali “upgrejdati” grafiku, mogli su samo povećati rezu originalu, možda dodati koji korisni feature i bilo bi skroz ok.

    • deanHR

      @l)oolvl, 18.10.2019 - 08:52

      Slažem se. Izgleda manje živo…

  • MoGaming

    17.10.2019 - 19:53

    Meni je ova igra u očima uvijek bila super tako da je remaster povod da se zaigra ponove a što se grafike tiče, dobra bila dobra je i sad.

  • Darac83

    17.10.2019 - 20:28

    Frozen trone je još uvijek na kompu tako da nema potrebe za ovim…

  • Wildchild

    17.10.2019 - 22:21

    Znači ovako će izgledati finalni proizvod s obzirom da igra navodno izlazi do kraja ove godine… Očekivao sam malo više, ovaj gameplay je razoračaranje.

    • Deus

      @Wildchild, 18.10.2019 - 10:42

      Ne seri ,svejedno cemo ga igrati 😀

    • Wildchild

      @Deus, 19.10.2019 - 17:19

      A znaš da hoće! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?