HCL.HR

Wargame Airland Battle ima datum izlaska

Stjepan Fikter 27.04.2013.   •   0 komentara


Izdavač Focus Home Interactive objavio je da će Wargame Airland Battle biti dostupan od 22. svibnja, a svi koji prednaruče igru dobivaju beta pristup da isprobaju multiplayer mogućnosti.

Wargame Airland Battle nastavak je na prošlogodišnji Wargame European Escalation, naslov koji je pokupio i više nego dobre ocjene kod kritike, a i same publike.

Nastavak se poput svog prethodnika odvija u razdoblju Hladnoga rata, točnije 1985. godine kada je Hladni rat prerastao u aktivni sukob. Airland Battle donosi novine poput 150 različitih aviona koji se kreću od lovaca, bombardera do aviona za elektroničko ratovanje kao i četiri nove nacije sa svojim vozilima, što će zaokružiti broj na 750 različitih dostupnih jedinica.

Ako jedva čekate ovaj naslov, onda već sada možete se predbilježiti za svoj primjerak igre putem službene stranice ili Steama. Prednarudžba omogućava beta pristup koji sadržava Destruction multiplayer mod, četiri mape i svih 12 nacija za igranje, a trajati će sve do 22. svibnja kada igra stiže na PC.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?