HCL.HR

U Warstride Challenges uskoro testiramo vještine brzog i preciznog pucanja

Stjepan Fikter 12.04.2022.   •   2 komentara


Umri i pokušaj ponovno neslužbeni je moto nadolazeće akcijom nabijene pucačine Warstride Challenges u early access program.

Pucačine u kojima moramo što brže završiti razinu nisu ništa novo u svijetu igara, a od idućeg tjedna imat ćemo prilike zaigrati još jednu takvu. Riječ je o naslovu Warstride Challenges koji 19. 4. dolazi u early access program kako bi mogli ranije isprobati brzu i eksplozivnu akciju koja se najavljuje.

Warstride Challenges kaže kako ćemo umirati i pokušavati iznova samo da bi mogli ostvariti što bolje vrijeme za završavanje razine i ostavljanje svog traga na ljestvici natjecatelja. Naravno, na putu prema bržem završetku levela stajat će hrpe demona koje također trebamo eliminirati kombinirajući naoružanje i različite moći.

Bit će tu još usporavanja vremena za lakše slati metke u glavu protivnika, skakutanja kako bi dobili na ubrzanju te klizanja za što atraktivnije napucavanje. Doduše, early access verzija za sad neće imati online utrkivanje protiv drugih igrača nego se najavljuju samo njihovi duhovi.

S druge strane, od sadržaja ćemo vidjeti 48 levela kroz dva poglavlja i dvije težine, uz pet oružja i tri moći, a spominje se još mogućnost kreiranja razina te Nemesis mod. Naravno, kako vrijeme bude odmicalo, dolazit će nove razine te arsenal naoružanja kao i nova težina za one koji budu totalno uvježbani u eliminiranju demona.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Enrubius

    12.04.2022 - 09:57

    Zanimljivo… sad koliko će to biti dobro prihvaćeno na kraju krajeva 🤔…

  • DjokaBA

    12.04.2022 - 14:26

    Samo ime dok izgovoris jbt..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?