HCL.HR

Watch Dogs će imati multiplayer u singleplayeru

Renato Pedišić 25.02.2013.   •   6 komentara


Hiperkonektivnost će biti jedan od bitnijih aspekata Watch Dogsa budući da će online komponenta ući u sastav multiplayera, ali i singleplayera. Što se to sprema u Ubisoftovu stožeru?

Online komponenta, konektivnost i povezivanje s drugim igračima ono su što će činiti jednu od bitnijih stavki nadolazećeg Watch Dogsa koji će tako kombinirati aspekte multiplayera i u singleplayer kampanji. Takav bi pristup singleplayer komponenti igre trebao omogućiti veću povezanost i kvalitetniji društvni kontakt među igračima, a Jonathan Morin iz Ubisofta objasnio je to ovako u intervjuu za Kotaku:

“Sve u Watch Dogsu se odvija oko hiperkonektivnosti. Za mene, to mora značiti svugdje i u svako vrijeme. Dakle da, drugi ljudi su tu negdje cijelo vrijeme, kad ih najmanje očekujete – bilo da igrate singleplayer ili multiplayer. Vi kažete da je to asinkrono, ali je zapravo više real-time od toga.”

Kad je priupitan o namjerama igrača koji se mogu ubaciti u igrin svijet, odnosno hoće li oni svojim akcijama djelovati kao pomoć glavnom liku ili će mu odmagati, Morin je rekao ovo: “Oh, pomažu. Ili ne! Omogućit ćemo igračima da rade što žele kada dođe do takvih situacija.”

Ovaj zanimljiv koncept trebamo tek isprobati u praksi kada Watch Dogs izađe, što bi se po posljednjim prognozama trebalo dogoditi pred sam kraj tekuće godine za “sve platforme”. Potonje pored PS3, X360 i PC platformi uključuje i PlayStation 4 i Nintendo Wii U, potvrđeno je prošli tjedan.

Komentari (6)

  • maxim.x

    25.02.2013 - 12:08

    Iskreno dosadni su mi s tim mijesanjem SP-a i MP-a. Trebaju to drzati odvojeno jer kada igram igru sa super pricom zelim se skoncentrirati na nju bez ometanja, ako zelim igrati sa drugim igracima imam multi i to treba drzati odvojeno.

    • Maximum

      @maxim.x, 25.02.2013 - 13:49

      Pa i jeste i odvojeno ako neces da bude kao u Dark Souls.

  • goldfinger

    25.02.2013 - 13:40

    Upravo tako…

  • Mayhem

    25.02.2013 - 15:31

    Pa valjda će bit neka opcija da onemogućiš bilo kome da se ubaci u tvoju igru, pa onda možeš fino solo igrat.

    • Black op

      @Mayhem, 25.02.2013 - 17:14

      Diskonetas se i problem rijesen 🙂 naravno da se nece svi konektovati dok igras sp, i lag bi uticao na igru.

    • Badass_Bunny

      @Mayhem, 25.02.2013 - 19:57

      naravno da će biti opcija, nije moguće forsirati multiplayer u singleplayeru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?