HCL.HR

Watch Dogs na Wii U konzoli izgleda bolje nego na trenutnoj generaciji

ToxarE 09.10.2013.   •   7 komentara


Kreativni direktor Watch Dogsa u intervjuu je izjavio kako će Wii U verzija izgledati bolje od PS3 te Xbox 360 verzija igre.

Kreativni direktor igre, Jonathan Morin, u intervjuu za CVG izjavio je kako će Wii U verzija Watch Dogsa izgledati primjetno bolje od verzija za konzole trenutne generacije. “Rekao bih da je Wii U verzija otprilike između trenutne i sljedeće generacije konzola. Teško je pozicionirati, no rekao bih da je možda malo bliža trenutnoj generaciji nego sljedećoj u određenim aspektima. No, igra je prelijepa na Wii U konzoli i kul je igrati samo na GamePadu”, objasnio je Morin.

Potvrdio je i kako ćemo igru na Wii U-u moći igrati na konzolinom GamePadu u off-screen modu. Pitamo se samo kako će igra izgledati na onoj svemirskoj preporučenoj PC konfiguraciji. Watch Dogs igramo 22. studenog u verzijama za PS3, Xbox 360, Wii U te PC.

Komentari (7)

  • Red Falcon 2

    09.10.2013 - 14:27

    Pa zašto su onda govorili da Watch_Dogs izgleda jednako na next gen i current gen platformama? Gospe moja.

    • vojnovic4

      @Red Falcon 2, 09.10.2013 - 14:34

      Koliko ja znam nikad nisu rekli da isto izgleda nego da imaju sve iste stvari nema nikojeg dodatnog sadrzaja na novoj generaciji

    • Ementaler

      @Red Falcon 2, 09.10.2013 - 14:39

      Da, tako nešto – ne žele kroz umanjiti vrijednost current-gen verzija, jer te će se i najbolje prodavati, pa ne žele previše dizati u nebo next-gen verzije. Kažu da će next-ge imati bolja osvjetljenje, više čestičnih efekata, više poligona, veću rezoluciju naravno itd., ali naglašavaju i da će iskustvo biti podjednako dobro i na PS3/X360. Inače, fino da netko konačno radi Wii U port koji neće izgledati više-manje identično kao PS3/X360 igra (osim NFS: Most Wanteda jel). Tj. vidjet ćemo kako će to ispasti na kraju – malo sam skeptičan; sumnjam da će razlika između Wii U verzije i current-gen verzija biti previše primjetna; isti je to engine, a AC3 za Wii U je bio praktički isti kao i za PS3 i X360. A nije kao da im se isplati trošiti previše novca na posebne optimizacije za Wii U verziju kad svi znamo da će upravo ta verzija biti najlošije prodavana.

  • kiki1984

    10.10.2013 - 08:16

    da li se isplati bacati pare na next gen u iduce dvije godine,mislim da ne..gameplay isti,fps isti.razlika u malo visoj rezoluciji i bla bla osvjetljenju,ili ponekoj teksturi koju ni ne primjetis dok igras je stvarno bacanje novaca trenutno..vidjet cemo na kraju iduce godine hoce li se sta promjeniti,ali zasad je ps3 sasvim dovoljan za sve to..

    • Red Falcon 2

      @kiki1984, 10.10.2013 - 18:37

      PS4 ima touchpad, zvučnike, next gen verzije imaju bolje online povezivanje (pretpostavljam npr. Destiny), Xbox one može koristiti Kinect kao kontrolera za vjerojatno svaku licu i prepoznat svaku mimku lica i otkucaje srca i raspoznavati lica, next gen konzole koriste cloud tehnologiju, mogu podržavati mnogo više stvari i naravno razlog zbog koje se kupuju next gen konzole tj. zbog ekskluziva (u ovom slučaju dodatan sadržaj na PS3 I PS4 konzolama. I sad mi ti reci da s ne isplati kupovati konzole nove generacije.

    • Andrash

      @kiki1984, 10.10.2013 - 22:01

      pa ako imaš konzolu trenutne generacije, ne isplati ti se previše odmah prelazit. Kasnije kad pojeftini i kad prestanu izlaziti cross gen naslovi- onda već da

    • liam

      @kiki1984, 11.10.2013 - 14:16

      Pa ako imas vec ps3,prodas ga dok je na cijeni i nadodas za ps4(moj slucaj). Kako ces inace igrati ps4 ekskluzive ili npr. BF4,nisu to iste igre e.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?