HCL.HR

Westworld Awakening je VR igra čija se radnja odvija za vrijeme druge sezone popularne HBO serije

Hrvoje Smoljić 23.08.2019.   •   0 komentara


Ako se ne možete zasititi Westworld serije, HBO vam sada uz punokrvnu VR igru omogućuje da kročite u njen svijet i sami otkrijete njene misterije.

Westworld je hvaljena serija u produkciji HBO-a u kojoj se radnja vrti oko istoimenog tehnološki naprednog zabavnog parka. Kako mu ime kaže, Westworld je tematski temeljen na divljem zapadu. Njime obitavaju čovjekoliki androidi čija je svrha udovoljiti fantazijama i željama bogatih klijenata. Kao što to biva kod popularnih serija, i Westworld je dobio svoju službenu igru, a ovog puta se radi o VR naslovu imena Westworld Awakening.

Igra igrača stavlja u ulogu jednog od androida imena Kate koja je razvila samosvijest. Sve se odvija za vrijeme serijine druge sezone, a Kate će moći istraživati laboratorij Delos korporacije.

Tamo će uz pomoć svog tableta morati rješavati razne zagonetke i komunicirati s drugim androidima. HBO igru opisuje kao pričom pogonjenu stealth igru jer će Kate kroz igru periodično progoniti android serijski ubojica imena Hank.

Westworld Awakening podržava Oculus Rift i HTC Vive VR uređaje, a dostupan je i na Steamu po cijeni od 25 eura ili nekih 180 kn. Kako izgleda, pogledajte u traileru:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?