HCL.HR

Oznaka: Steam VR

Obznanjeno je kada Skyrim VR stiže na Steam

Petra Rukav 14.03.2018.

Preko novog trailera, Bethesda je otkrila kada ćemo njihovo fantazijsko remek-djelo zvano The Elder Scrolls V: Skyrim doživjeti u virtualnoj stvarnosti na PC-u kroz Stream VR. Hint: 03. 04.

HCL VideoPlayStation VR ili HTC Vive: koji je VR uređaj bolje kupiti?

Igor Belan 09.04.2017.

Virtualna stvarnost je zakon, pogotovo VR gaming, ali to je ujedno i poprilično skup sport. U ovom videu pomažemo vam pokazati kako se razliku najeftiniji i najskuplji VR headset u high-end kategoriji i vrijedi li dati duplo više novca za onaj skuplji.

HCL VideoRaspakirali smo posebno izdanje PlayStation VR-a koje ne možete kupiti

Igor Belan 06.12.2016.

PlayStation VR u našim je uredima već neko vrijeme, a stigao nam je direktno iz Sonyja u paketu posebno krojenom za mene – ovakvo izdanje nije na prodaju.

Pogledajte kako čimpanza reagira na virtualnu stvarnost

Igor Belan 18.11.2016.

Što se dogodi kada čimpanzi na glavu stavite VR headset? Pitanje na koje je odgovor pokušao dati jedan čovjek s Instagram profilom.

Ovo odijelo za VR simulira i sve dodire u igri

Juraj Bevandić 01.10.2016.

Teslasuit je odijelo skrojeno kako bi prenosilo utjecaje sila iz videoigara direktno na naše tijelo. Predviđamo da će se koristiti samo kako bi osjetili bol strijeljanja i ne uopće u svrhe gledanja videa zrelih sadržaja.

The International 2016, Dota 2 turnir vrijedan više od 18 milijuna dolara

Stjepan Fikter 29.07.2016.

Prošlogodišnji nagradni fond već je premašen budući da je trenutačno prikupljeno više od 18.8 milijuna, a ove godine The International moći će se pratiti i u VR okruženju.

SpecijalLetjeli smo kao ptica po E3 sajmu uz Ubisoftov Eagle Flight

Aleksandar Roknić 24.06.2016.

Na E3 sajmu isprobali smo i Ubisoftovu VR “letačinu” zvanu Eagle Flight – zaigrali smo Capture the Flag mod, lovili zeca, bježali kroz krošnje virtualnog Pariza i bilo je zakon.

Oculus Rift će dobiti mogućnost skeniranja prostorije

Juraj Bevandić 24.03.2016.

Prvi pravi VR uređaji još nisu niti izašli, a glavni konkurenti već vode ljutu bitku. Nakon što je HTC Vive predstavio skeniranje prostorija, Oculus Rift obećava sličnu mogućnost svojim kupcima.

Valve se vraća u Aperture Science s besplatnim VR iskustvom naziva The Lab

Petra Rukav 09.03.2016.

Valveovo impresivno igralište virtualne stvarnosti pod nazivom The Lab odvodi igrače na putovanje popularnim postrojenjem Aperture Science iz Portal igara i bit će potpuno besplatno.

Objavljena cijena HTC Vivea u Europi, Oculus Rift se sada čini kao prava sitnica

Juraj Bevandić 01.03.2016.

Objavljen je službeni sadržaj paketa HTC Vivea, ali i njegova paprena cijena u Europi koja će izvući devetsto eura iz naših novčanika.