HCL.HR

Wii igre stižu na Wii U eShop

Igor Belan 16.01.2015.   •   2 komentara


Mario Galaxy 2, Metroid Prime: Trilogy i Donkey Kong Country Returns stižu u prvom valu i to po nižoj cijeni za prve kupce.

Nintendo je kroz nedavnu Nintendo Direct prezentaciju pomalo iznenadio gledatelje najavom da će uskoro ponuditi i digitalni download određenih Wii igara kroz Wii U eShop.

Nitko to nije očekivao jer je Wii U unazad kompatibilan, što znači da je na njemu ionako moguće igrati stare Wii igre, ali isključivo preko diska. No od sada je moguće određene Wii naslove kupiti i digitalno kroz eShop i pokrenuti bez diska i bez odlaska u Wii mode konzole.

Prvi takav naslov je Super Mario Galaxy 2 koji je od danas dostupan na Wii U eShopu po cijeni od 8.99 GPB, što je akcijska cijena za prvih tjedan dana na tržištu. Kasnije se cijena diže na 17.99 GPB.

22. siječnja u ponudu Wii U eShopa stiže Donkey Kong Country Returns, dok Metroid Prime Trilogy kolekcija stiže 29. istog mjeseca. I za te naslove će vrijediti akcijska cijena od 8.99 GPB za prvih tjedan dana na tržištu, odnosno 17.99 GPB kasnije.

Komentari (2)

  • mariocro

    16.01.2015 - 23:25

    iskreno malo mi je glupo sto su izbacili mario galaxy 2 a ne 1 :')

  • black_out

    19.01.2015 - 05:21

    Legendarni Metroit,,,

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?