HCL.HR

Wii U verzija Assassin’s Creeda 3 identična ostalima

Renato Pedišić 13.08.2012.   •   3 komentara


Ako ste namjeravali uskočiti u Animus upravo kroz Wii U inačicu igre sada se možete veseliti jednako kao i vlasnici drugih konzola.

Ubisoft je u objavi danoj za francuski LiveWii opovrgnuo razne skeptike i zlobnike koji su zbog nedavno objavljenog videa bili uvjereni kako će iskustvo koje će ponuditi Assassin’s Creed 3 za Wii U na ovaj ili onaj način biti slabije u usporedbi s drugim inačicama igre. Takvi su se zlobni navodi nedavno javili nakon predstavljanja multiplayer modova Wolf Pack i Domination čije je pojavljivanje na kraju videa potvrđeno za PC, PS3, Xbox 360, ali ne odmah i za Wii U.

Ubisoft je na radost mnogih ljubitelja Nintendovih inovacija brzo opovrgnuo takve navode objasnivši da se Wii U verzija ni po čemu neće razlikovati od onih za druge konzole. Mi se nadamo to ipak neće biti tako jer želimo vidjeti jedinstveno funkcioniranje Wii U-ova kontrolera na petom “velikom” Assassin’s Creedu.

PlayStation 3 i Xbox 360 verzije igre izlaze 31. listopada, dok će se PC igrači morati strpiti do 23. studenog, a budući korisnici nove Nintendove konzole još trebaju pričekati službeni datum izlaska igre. Kako bismo vam dodatno zasladili ovu vijest, dajemo vam i pogled na taj kontroverzni trailer koji je, kako se ispostavilo, tek krivo shvaćen.

Komentari (3)

  • Metalni

    13.08.2012 - 18:47

    Jednakost za sve!

  • deSSy2724

    15.08.2012 - 15:36

    mada po videnom, hmm.. nekako mi boje teksture ima Wii U verzija nasprav PS3 i light source je nekako bolji na Wii U

  • deSSy2724

    15.08.2012 - 15:36

    bolje*

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?