HCL.HR

Pogledajte posljednje trenutke ugašenog Wildstar MMO-a

Hrvoje Smoljić 29.11.2018.   •   3 komentara


Svaki MMO ima svoj životni vijek, a kraju svog je sada došao akcijski sci-fi MMO – Wildstar. On je, naime, jučer, 4 godine nakon izlaska ugašen zajedno s studiom zaslužnim za njegovu izradu.

Uvijek je tužno kada se jedan MMO ugasi. Ništa drugačija priča nije s sci-fi akcijskim MMO naslovom Wildstar. Inicijalno lansiran 2014. godine, Wildstar je privukao veliku pozornost brojnih igrača koji su htjeli nešto drugačije MMO iskustvo.

Wildstar se svojevremeno mogao pohvaliti dinamičnim sustavom borbe, raznolikim klasama te mnoštvom oružja i opreme za vašeg lika. Igra vam je također omogućila da postanete vlasnik virutalnog zemljišta na kojem ste mogli graditi građevine i uređivati ih do najsitnijih detalja. Sve to bilo je upakirano u visoko stilizirane i šarene vizuale koje su igru činile zaista posebnom.

Usprkos svemu navedenom, Wildstar je u protekloj godini zaigralo jedva 500 igrača te je bilo samo pitanje vremena kada će se igra ugasiti. To se prema najavi i dogodilo jučer, a proizvođač je zahvalio svima koji su sudjelovali u toj velikoj avanturi. Bilo je zabavno dok je trajalo.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • NomadCro

    29.11.2018 - 13:13

    Igro sam od prvog dana pa jedno 2,3 mjeseca… Ne znam zasto sam odusto, nesto joj je falilo, ali ne znam sta. Sjecam se da je fight bio extra zabavan i dungeoni teski maximala… Steta, mogla je bit hit, ali eto falilo joj “ono nešto”…

    • Zeus_CM

      @NomadCro, 29.11.2018 - 13:27

      Možda je upravo u tome problem. Igra koja naizgled privlači casual publiku i onda ih lupi sa hardcore contentom.

  • Grimmzard

    02.12.2018 - 09:59

    Eh da nisu bili toliko greedy nebi ovo docekali, jer se najavljivala kao F2P igra da bi posle P2P monthly subed, di ces to radit pored tolikih divova (wow etc..)
    Oni jos ne kuze kad izbacis nest F2P ak je igra cemu lako se postavi temelj za uzimanje love od skinova etc….League of Legends. Fortnite etc……

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?