HCL.HR

Winter Ember je igra koja izgleda kao Assassin’s Creed s policijom

Zoran Žalac 12.10.2019.   •   3 komentara


Thief i Assassin’s Creed dobit će alternativu u obliku igre zvane Winter Ember čiji se protagonist oblači po modi assassina.

Već se neko vrijeme mogu čuti pritužbe kako Assassin’s Creed više nije ono što je nekad bio. Kako stvari stoje, čini se da to više nikada neće ni biti pa je možda bolje krenuti dalje i potražiti nešto novo. A to nešto novo mogla bi biti igra zvana Winter Ember, koja neodoljivo podsjeća na križanca Assassin’s Creed i Thief serijala.

Pazite sad ovo – viktorijanski svijet, protagonist koji nosi kapuljaču i traži osvetu, grad pod tiranijom kulta, skrivanje u sjeni… sve su to motivi Winter Embera. Radi se tu o izometrijskoj avanturi što bi neke moglo odbiti od cijelog koncepta, ali ambiciozno zvuči obećanje da će igra biti sandbox strukture što znači da će za svaki problem u njoj postojati više mogućih rješenja i puteva do konačnog cilja.

Glavni lik zvat će se Arthur Artorias i bit će povratnik u grad Anargal u kojemu je nekad davno izgubio svoju obitelj i bogatstvo. Svaka sličnost sa Eziom je skroz slučajna. Arthur će se boriti protiv religioznih fanatika zvanih Greater Heaven, vrebajući ih iz sjene.

Njegovo glavno oružje bit će strijele, a koristit će više od 30 različitih vrsta strijela, poput strijela s vodenim bočicama koje gase plamen i stvaraju mu okrilje tame. No, kako vidimo po prvim slikama, moći će se koristiti i mač u slučaju da stvari pođu po zlu i lik bude primijećen od strane stražara.

Komentari (3)

  • PsiHoGujaR

    13.10.2019 - 11:31

    Nebi vas rekao da izgleda kao AC ?

  • funky0308

    13.10.2019 - 16:22

    Sve skupa zvuci solidno, nije ni izometrija problem. Pretpostavljam da ce to dosta sliciti Diablu vizualno (sto bi bilo odlicno) ali eto, dok ne vidimo gameplay tko zna.

  • goldfinger

    14.10.2019 - 11:57

    Baš to,treba najprije vidjeti nešto gameplaya,pa onda donesti kakav zaključak…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?