HCL.HR

Korona ponovno spriječila snimanje novog Witchera

Zoran Žalac 09.11.2020.   •   8 komentara   •   Zabava


Četvero ljudi vezanih uz produkciju druge sezone Netflixove serije The Witcher pozitivno je na virus COVID-19 pa je snimanje ponovno prekinuto.

Nakon prilično uspješne prve sezone serije The Witcher u Netflixu su brže-bolje krenuli sa snimanjem novih epizoda. Međutim, jedan je od glumaca u trećem mjesecu pokupio COVID-19 pa je cijela produkcija stala na dobrih pet mjeseci. Sa snimanjem se nastavilo u osmom mjesecu, no nije dugo potrajalo.

Kako prenosi portal Deadline, četvero je ljudi iz produkcije Witchera pozitivno na COVID-19 pa je snimanje ponovno prekinuto. Među zaraženima nisu članovi glumačke postave, ali ne zna se do kada će snimanje biti pauzirano.

Sigurno je da će ova odgoda utjecati na datum premijere u 2021. godini, no to nam zapravo ništa ne znači jer konkretan termin premijere još nije ni bio zakazan.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • Dukie

    09.11.2020 - 11:17

    Pa kad se ”pridrzavaju” mjera na privatnim partijima nije ni cudo 😀 😀 😀

    • Emperor Ghaleon

      @Dukie, 09.11.2020 - 13:21

      Nisam ja, nisi ti, nije on, nismo mi
      Tko je onda zarazio Pipi, zarazio Pipi?

  • Okramtaker

    09.11.2020 - 13:15

    Bilo bi BRUTALNO da CD Project Red kupi prava na LOTR

    • AZRAELxXxGhost

      @Okramtaker, 09.11.2020 - 13:24

      Nemoj da igra izade 2031 poslije sljedeceg witcher-a xD

    • blacklist0907

      @Okramtaker, 09.11.2020 - 13:46

      Bilo bi brutalno nasoj djeci i unucima

    • Okramtaker

      @blacklist0907, 09.11.2020 - 14:03

      Ako oni tad budu uopce znali sta je LOTR ili CD Project RED.

  • sLaSh5

    09.11.2020 - 18:56

    ako će biti kao prva sezona bolje je da ni ne izlazi ..

    • _Someone_

      @sLaSh5, 09.11.2020 - 22:40

      Serija je čist ok, daleko od nekog srota.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?