HCL.HR

Wo Long: Fallen Dynasty novi je naslov kreatora Nioha, kao da je inspiriran Elden Ringom

Dominik Vadas 12.06.2022.   •   2 komentara


Wo Long: Fallen Dynasty odvest će nas u drevnu Kinu koju su opsjeli zmajevi, demoni i ostala čudesa. Prema prikazanom, Wo Long djeluje kao naslov koji će se svidjeti ljubiteljima Nioh serijala.

Najavljen je Wo Long: Fallen Dynasty, najnoviji naslov razvojnog studija Team Ninja. Igra izlazi početkom 2023. godine, a Wo Longa ćemo moći zaigrati na Xbox konzolama te PC-ju. Igra će od prvog dana biti dostupna u sklopu Game Pass pretplate.

Iako zasad ne postoji previše informacija o ovom naslovu, već i letimičan pogled otkriva nam o kakvoj je igri riječ. Naime, ključni ljudi za razvoj Wo Longa, Fumihiko Yasuda i Masaaki Yamagiwa, odgovorni su za brutalno teške i cijenjene naslove poput Nioh serijala (Yasuda) i Bloodbornea (Yamagiwa). Ukratko, izgleda kako ćemo u Wo Longu puno sjeći ali i puno umirati.

U glavnoj ulozi bit će neimenovani vojnik koji vješto barata mačem i kineskim borilačkim vještinama. Igra će se odvijati u mračnoj verziji kasnije Han dinastije, gdje demoni tlače Tri Kraljevstva.

Komentari (2)

  • moordrak

    13.06.2022 - 05:04

    Mi lajk. Budemo probali.

  • HyPo

    13.06.2022 - 09:22

    Okej dragon dizajn mi je super. Možda buda igra u redu ali ja nikad nisam igrao souls igre. Ali art za ovaj zmaj mi se dopada.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?