HCL.HR

Wolfenstein: The New Order dobio raniji datum izlaska te Panzerhund ediciju

Stjepan Fikter 27.03.2014.   •   2 komentara


Novo poglavlje Wolfensteina u Europi i Australiji izlazi 20. svibnja, što se poklapa s američkim datumom izlaska. Najavljena je i Panzerhund edicija unutar koje se NE nalazi igra.

Wolfenstein: The New Order dobio je globalni datum izlaska što znači da će ga američki, europski i australski igrači zaigrati na isti dan, odnosno 20. svibnja i to na PC-ju, PS3, PS4, X360 te Xboxu One. Podsjećamo, svi koji su prednaručili igru također dobivaju i pristup beti novog nastavka Dooma.

Uz isti datum izlaska za sva tržišta, Bethesda je pripremila i pomalo neobičnu ediciju koja se može kupiti sa službene stranice. Naime, Panzerhund edicija koja je ograničena na 5000 numeriranih primjeraka i čija je cijena 100 dolara, neće uključivati primjerak igre.

Panzerhund

Za svojih 100 dolara dobit ćete mapu s tobože povjerljivim dokumentima, kvalitetnu Panzerhund figuru visoku osam inča, ekskluzivni steelbook, set od 11 razglednica iz ere u kojoj se odvija igra, tri visoko-kvalitetne vezene zakrpe te posebno modelirane replike dog tagova.

Sada ostaje samo pitanje – jeste li dovoljno veliki fan Wulfija da si posebno naručite igru i ovo posebno izdanje? Izgleda da u Bethesdi računaju na postojanje barem 5000 takvih fanova, a njihov razlog za neuključivanje igre u taj kolekcionarski paket je stvarno zanimljiv. Naime, budući da je ovo veliko pakiranje koje se šalje svugdje u svijetu, Bethesda ne želi da morate čekati dugo na samu igru. Zato se Panzerhund edicija šalje odvojeno, a samu igru možete kupiti gdje god vam je najbrže i najzgodnije.

Komentari (2)

  • Me666

    27.03.2014 - 08:34

    Pa, da imam 100 dolara koji leže sa strane vjerojatno bih ih i bacio na Wulfija, ali ovako je vjerojatnija situacija da ako ikad namaknem takav višak love da će on ići u fond za nabavku pravih WW2 stuff i replika.

    • Black op

      @Me666, 27.03.2014 - 10:42

      +1 bolje kupiti sirenu za oglasavanje vazdusnog napada i zaebavati se sa komsijama xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?