HCL.HR

World of Tanks i League of Legends Adria kupovi ove subote – prijavite se!

Igor Belan 07.05.2015.   •   3 komentara


Ove subote nastavljamo s novim serijalom kupova za igrače iz regije pod imenom Adria Open – u subotu se igraju WoT i LoL i svi ste pozvani da se prijavite, pokažete što znate i osvojite nagrade.

Ni ovaj vikend neće biti dosadno na regionalnoj esports sceni – u subotu 09.05. igrat će se turniri u World of Tanksu i League of Legendsu. Riječ je o našoj novoj seriji turnira pod nazivom Adria Open koje organiziramo na ESL-u za igrače iz cijele regije, a koja je startala prošle subote s prvim League of Legends Adria Open kupom.

Ove subote u 14 sati igrat će se drugi po redu League of Legends Adria Open turnir za koji se možete prijaviti klikom ovdje. Ako ste već prije sudjelovali u našim turnirima primjeriti ćete da se iza tog linka sada skriva nešto drugačiji i oku ugodniji dizajn ESL-a. Vjerujemo da ćete se tamo sada lakše snaći po pitanju prijava i čitanja pravila, ali i dalje nam se slobodno obratite putem komentara ispod ako vam nešto nije jasno ili ako negdje zapnete u postupku prijave.

Drugi veliki subotnji turnir je onaj u World of Tanksu, a on počinje u 16 sati. Iako smo već organizirali nekoliko WoT turnira prije ovoga, bit će ovo prvi put da se World of Tanks turnir odigrava pod novim nazivom Adria Open. Tenkisti će se ovaj put napucavati u formatu 3 na 3, pun naziv turnira je WoT 3on3 Adria Open #1, a prijave za isti kao i sva pravila pronaći ćete ovdje.

Čekamo vaše prijave i vidimo se na turnirima – GLHF!

Komentari (3)

  • cakebomb

    07.05.2015 - 18:16

    Opet mi fali 2 extra igrača

    • tutle

      @cakebomb, 07.05.2015 - 23:11

      hahah svima

  • 123ms

    08.05.2015 - 08:13

    A kakve su nagrade za ovaj WoT 3v3 turnir?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?