HCL.HR

World of Warcraft igriv na HTC Desireu

Duje Kozomara 03.12.2010.   •   1 komentara


GameString je uspio pokrenuti igrivu verziju World of Warcrafta na HTC Desire smartphoneu. Nedavno smo vidjeli WoW na iPadu, što je također bilo nevjerovatno, ali povjerovati da će netko uspjeti pokrenuti MMO na Android uređaju bilo je doista teško..

Dame i gospodo, poštovani čitatelji i čitateljice, kraj naše civilizacije sve je bliže. Ne, ne mislimo na babu Vangu i Korejce, niti na ona opaka „dvehiljadedvanajsta kraj svemira“ proročanstva. Ne, pričamo o nečemu sasvim drukčijem, što bi moglo značiti kraj života kakvoga smo do sada poznavali. Naime, GameString je uspio pokrenuti igrivu verziju World of Warcrafta na HTC Desire smartphoneu. Nedavno smo vidjeli WoW na iPadu, što je također bilo nevjerovatno, ali povjerovati da će netko uspjeti pokrenuti MMO na Android uređaju bilo je doista teško.

Ali eto, koristeći vlastiti „Andrenalin Host Server“ te modificirani touch interface, momci sasvim uredno igraju World of Warcraft na svom HTC-u. Sada ćete moći grindati iteme po Azerothu – u pokretu. Gotovo je. Sve je gotovo. Da ne bi bilo da HCL laže, u nastavku imamo i video koji prikazuje kako to sve skupa izgleda.

Komentari (1)

  • Halo2

    04.12.2010 - 13:33

    OPPAA ovo je zanimljivo 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?