HCL.HR

World of Warcraft proslavit će deset godina postojanja dokumentarnim filmom

ToxarE 06.11.2014.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Deset godina veselog haračenja po Azerothu bit će upriličeno i proslavljeno kroz dokumentarni film World of Warcraft: Looking for Group, koji će se premijerno prikazati ove subote.

Blizzardov World of Warcraft ispisao je brojne priče koje će fanovi jednoga dana nostalgično pripovjedati. No povodom deset godina postojanja te igre, Blizzard je u suradnji s produkcijskom kućom Asylum Entertainment pripremio sveobuhvatni prikaz o fenomenu danas najpopularnije MMO igre. Naime, ove subote na BlizzCon sajmu premijerno će se prikazati dokumentarni film World of Warcraft: Looking for Group u kojemu će se retrospektivno prepričati povijest WoW-a kroz viđenje njegovih kreatora i fanova. Dijelić svega toga možete vidjeti u traileru kojega prenosimo u nastavku.

BlizzCon možete pratiti i od kuće uz tzv. virtualnu ulaznicu, no ako se i ne uključite na premijeru filma, vjerojatnost je da ćete ga jednoga dana naknadno moći pogledati negdje na internetu. Inače, ovo nije jedini dokumentarac o WoW-u u pripremi, a kao što je poznato, osim dokumentarca, tijekom 2016. godine čeka nas i pravi filmski spektakl u suradnji nekoliko filmskih kuća.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?