HCL.HR

U Worshippers of Cthulhu podizat ćemo grad u čast morske nemani

Stjepan Fikter 22.03.2024.   •   1 komentara


Kasnije ove godine započet će proces buđenja Cthulhua putem rane verzije city buildera Worshippers of Cthulhu u kojemu će se osim gradnje krojiti i sudbina naših kultista.

Ako se kojim slučajem odlučite kako bi kasnije ove godine bilo dobro vrijeme za štovanje Cthulhua, city builder naslov Worshippers of Cthulhu mogla bi biti baš stvar koju tražite.

S ultimativnim ciljem buđenja uspavanog božanstva, ovdje će se štovati i drugi Lovecraftovski entiteti izvođenjem mračnih rituala. Jer kakav bi to bio kult kad ne bi bilo rituala za prizivanje bogova? No, osim izgradnje naš posao uključivat će i vođenje kulta kroz svakodnevne poslove te krojenje njihove sudbine. Bilo putem akcija poput proglašavanja dogmi, najavljivanja slavlja pa čak i druženja s odanim slugama.

Uzevši u obzir kako se Cthulhu neće probuditi tek tako, svi oni nevjernici koji ne vide jedini put naprijed doživjet će sudbinu kroz žrtvovanje i osvajanje, ili će se moći “dobrovoljno” pridružiti prema neizbježnoj evoluciji jedinog pravog napretka. Tako će se širiti naš utjecaj po različitim otocima ne samo kako bismo povećali broj vjernika i radnika nego i radi širenja proizvodnog lanca. Štovanje Cthulhua u ranoj verziji igre bit će moguće kroz dva poglavlja za koje stoji kako su potpuno ispolirana, no to ćemo vidjeti tek u drugom ili trećem kvartalu ove godine za kad je planiran izlazak igre.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?