HCL.HR

WoT igrači iz regije, prijavite se na naše nove WoT kupove

Igor Belan 22.04.2016.   •   1 komentara


Hrvatski timovi dominirali prošlog vikenda na našim ESL Adria kupovima u WoT-u, no sada je vrijeme da i vaš tim zasja. Danas i sutra se igraju novi kupovi i još se stignete prijaviti.

wot-adria-open

Prošlog vikend na našim WoT kupovima bio je pobjedonosan za hrvatske timove WhoKilledBambi i PRMB Gaming. Ekipa što se pita tko je ubio Bambija treći put za redom osvojila je naš 5v5 WoT Weekly Clash Adria kup. WhoKilledBambi tim se inače sastoji od igrača iz Elite Squada, a kako su došli do pobjede u prošlom Weekly Clashu provjerite ovdje.

Tim PRMB Gaming došao je do pobjede u 7v7 Wot Adria Openu #7 prošlog vikenda pobjedivši favorite kupa Elite Squad u četvrtfinalu. Ovo im je prvi osvojeni 7on7 Adria Open kup. GG momci!

NOVI KUPOVI SPREMNI ZA VAŠE PRIJAVE

I ovog vikenda spremili smo za vas nove Weekly Clash i Adria Open kupove u WoT-u. Danas se igra novi Weekly Clash, a sutra je vrijeme za novi WoT Adria Open. Prijave za te kupove možete pronaći na ESL WoT Adria Portalu.

Nagradni fond tih kupova ovisi o broju prijavljenih timova na 7on7 Adria Open kup. U slučaju 24 do 31 prijavljenih ekipa, u oba kupa zajedno dijelimo 168.000 golda, a ako se prijavi između 32 i 47 ekipa, dijelimo veliki iznos od 228.375 golda! Više detalja možete pročitati na gornjem linku.

Roll out!

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?