HCL.HR

WoW Classic dobio je datum izlaska, sutra kreće zatvoreno testiranje bete

Zoran Žalac 14.05.2019.   •   4 komentara


Blizzard je otkrio da će se Azeroth vratiti u svoje izvorno stanje krajem osmog mjeseca, a već od sutra kreće zatvoreno testiranje istoga.

Čeznete li povratkom u prvotne dane World of Warcrafta, djelić tog iskustva moći ćete vratiti od 27. 8. ove godine, kada World of Warcraft Classic službeno izlazi. Isti će biti dostupan u sklopu pretplate na WOW, a vratit će nam Azeroth kakav je postojao od patcha verzije 1.12. 

Inače, ako se pitate zašto Blizzardu treba toliko vremena da lansira staru igru u starom izdanju, recimo samo da su imali sitnih problema jer im je tornado pokidao krov jednog podatkovnog centra za vrijeme ranog testiranja WoW Classica.

Što se tiče intenzivnijeg testiranja, ono kreće sutra, 15. 5. i bit će zatvorenog tipa. Zainteresirani se mogu prijaviti putem Battle.neta.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    14.05.2019 - 18:20

    Opet na početak? i Ljudi će plačat za ovo?

    • ReflectoR

      @Apocalypse4987, 15.05.2019 - 14:56

      Potpuno besplatno ako imas subscription za standardni WoW.

  • NomadCro

    14.05.2019 - 18:46

    Opet u sred ljeta… e svasta…

  • Tony77

    14.05.2019 - 23:16

    Već sam par puta govorio reć ću opet. Obožavam Warcraft univers kao ljubitelj Fantasya jer je ovo jedan od najljepših i lore-om bogatih svjetova. Wow nikad nisam igra niti planiram nevolim MMO. Samo mene zanima zašto se ne radi na SinglePlayer igri smještenoj u ovom svijetu to mi nije jasno. Kada Azeroth ima toliko potencijala. Čak bi volio vidit kakav TVShow posto film nije uspio kako su ocekivali. Al ko me pita nema para u SP ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?