HCL.HR

WRC 4 najavljen i dolazi u listopadu

Stjepan Fikter 26.07.2013.   •   4 komentara


Novi vlasnik WRC licence najavio je WRC 4, za čiji je razvoj i ovaj put odabran Milestone, developer zaslužan za prijašnje tri igre prema FIA World Rally Championship licenci.

Ovoga listopada stiže nam novo poglavlje u WRC serijalu, a naši će suparnici dobiti priliku gutati prašinu za nama na PC, PS3, Vita i X360 platformama. WRC: FIA World Rally Championship 4 sadržavat će rally staze, vozače i timove koji sudjeluju u 2013. sezoni.

Od najavljenih promjena, najznačajnija je izmijenjen mod karijere, koja bi trebala igrače “pretvoriti” u prave rally vozače. Uz to, Spikengine koji je debitirao u prošlogodišnjoj igri također će dobiti nadogradnju: nove svjetlosne i vremenske efekte koji će ovisiti o stazi, kao i 3D okoliš te HDR sistem. Developer naglašava da ideja igre počiva na dva stupa – realizmu i imerziji, dok su ostale bitne karakteristike: vjernost licenci, uzbudljivo igraće iskustvo, pristupačnost igračima koji prvi puta ulaze u rally svijet te dinamičan i kompetitivan online mod.

Vrijedi napomenuti da je WRC licenca promijenila vlasnika. Nakon što su izdane tri WRC igre od strane Black Bean Gamesa, za četvrtu je zaslužan Bigben Interactive. Novi izdavač je za razvoj odabrao Milestone, developera dosadašnjeg niza WRC naslova koje je izdavao Black Bean. Povodom stjecanja licence, Alain Falc, izvršni direktor Bigben Interactivea izjavio je: “Veoma smo zadovoljni i ponosi što smo postali izdavači ove popularne trkaće franšize. Ovo je novi korak u partnerstvu građenom s Milestoneom tijekom posljednjih nekoliko godina. Svi naši napori usmjereni su da igračima ponudimo najkompletniju i realističnu WRC igru.”

Komentari (4)

  • Neol

    26.07.2013 - 17:52

    Haha, od REALIZMA neće biti ništa ni ovaj puta, umjesto da se ugledaju na RBR, pa stave takvu fiziku i interaktivnost i slobodu oko staze, a ne HDR i ostale pizdarije, što će mi to u Rallyiju, pa nije ovo NFS. Pobogu koliko ćemo dugo čekati neku 100% Rally simulaciju, kao što je bio RBR? Ako nemaju Licence za sve AUTE, neka onda stave samo 10 auta ali neka bude prava simulacija, ma dajte nam napravite RBR 2, hahaha

  • Neol

    26.07.2013 - 17:59

    WRC 2 Extreme je bio bolji nego i jedan drugi koji je do sada izašao, što se fizike tiče.

  • manjamax

    26.07.2013 - 18:24

    Svidio mi se 3.dio zašto ne bi i četvrti???

  • ReflectoR

    27.07.2013 - 11:36

    wrc 3 je bio odlican.zabavniji od dirt-a 3.ovo jedva cekam!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?