HCL.HR

Xbox Live u travnju donosi šest besplatnih igara

Zoran Žalac 27.03.2015.   •   2 komentara


Games with Gold program za pretplatnike Xbox Live usluge u travnju će biti bogatiji no ikada. Dijeli se tako ukupno šest igara, među kojima i nastavci Gears of War te Assassin’s Creed serijala.

Pretplatnici Xbox Live usluge imat će razloga za veselje tijekom idućeg mjeseca. Microsoft je povodom uskršnjih blagdana u Games with Gold programu odlučio ponuditi neke zaista atraktivne naslove. Konkretno, radi se o ukupno šest igara – dvije za Xbox One, te četiri za X360 platforme.

Tijekom cijelog mjeseca travnja, vlasnici Xbox One konzole s Xbox Live pretplatom moći će preuzeti Child of Light te Pool Nation FX. Vrijednost tih dvaju igara je 25 američkih dolara. Vlasnici starijeg Xboxa 360 u prvoj polovici mjeseca, do 15. 4. u ponudi će imati Gears of War: Judgement i Terrariu. Vrijednost tih igara je 35 američkih dolara.

U drugoj polovici mjeseca, Gearsi i Terraria izlaze iz ponude, a do kraja travnja umjesto njih tu će biti Assassin’s Creed IV: Black Flag te Army of Two: The Devil’s Cartel, ukupne vrijednosti 50 dolara.

U Microsoftu su inače jako zadovoljni Games with Gold programom te ponosno ističu kako su od pokretanja prije više od godinu dana igrači sveukupno preuzeli preko 100 milijuna besplatnih igara. S druge strane, i u Sonyju se ponudom besplatnih PS Plus naslova žurno spremaju za travanj. Potvrđeno je kako će se u toj ponudi naći Dishonored i Woah Dave, a ostatak će biti otkriven početkom mjeseca.

Komentari (2)

  • Himand

    27.03.2015 - 19:31

    Sto se tice PS plusa,jel Woah Dave za PS3 il PS4 ponuda?

    • kristijanEX

      @Himand, 28.03.2015 - 20:35

      Da ali još nisu najavili 2 igricu koju će darovati za PS4. Također nisu najavili niti PS3 igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?