HCL.HR

Xbox najavio prezentaciju novih igara, prikazat će Indianu Jonesa

Zoran Žalac 09.01.2024.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Idućeg tjedna Xbox priprema svoju prvu prezentaciju novih igara u 2024. godini. Među prikazanim igrama naći će se Hellblade 2, Avowed i Indiana Jones.

Imamo datum prve prezentacije novih igara u 2024. godini. Ekipa Xboxa najavila je svoj novi Developer_Direct koji će emitirati sljedećeg četvrtka, 18. 1. u 21 sat.

Po onome što je najavljeno, fokus će biti na četiri igre. Vidjet ćemo stratešku igru nalik Civilizationu, zvanu Ara: History Untold, fantastični RPG Avowed u režiji Obsidiana, dugo očekivani Hellblade 2, a potom i premijeru Indiane Jones igre koja je najavljena još prije tri godine.

Indiana Jones igra bit će prezentirana kroz 10 minuta u sklopu kojih ćemo doznati detalje o priči, mehanikama gameplaya i sl. Treba imati na umu da nećemo vidjeti 10 minuta čistog gameplaya, ali spominje se gameplay trailer.

Osim spomenutih igara, nakon Developer_Directa uslijedit će i predstavljanje novih sadržaja za The Elder Scrolls Online.

Prošle godine Developer_Direct je donio jedno ugodno iznenađenje koje nije bilo najavljeno – otkrivanje i istovremeno lansiranje igre Hi-Fi Rush. Kruže glasine da bismo i ove godine mogli dobiti nešto slično, a neki tvrde da će ekipa Double Fine Productionsa lansirati novu igru odmah nakon ovog programa. Ima li u tome istine – vidjet ćemo sljedeći tjedan.

Ipak, znamo da nikakvog iznenađenja neće biti s igrama Activision Blizzarda – iz Microsofta napominju kako o njima neće imati nikakve novosti.

Komentari (3)

  • Iron666

    09.01.2024 - 17:52

    Jako me zanima Avowed 😀 Fali mi neki TES stil igre

  • Crow89

    09.01.2024 - 18:24

    Ak IJ igra bude kao predzadnji ili još gore zadnji film onda stvarno ne treba. A inače- čemu raditi neku prezentaciju samo nekoliko igara? Ne mogu shvatiti

  • Iceman73

    09.01.2024 - 20:06

    Može Indi,to se čeka,a i naravno Hellblade 2!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?