HCL.HR

Xbox One dobiva nekoliko korisnih promjena u novom softverskom ažuriranju

Zoran Žalac 09.01.2018.   •   3 komentara


Xbox One platforma u novu godinu ulazi s nekoliko dobrodošlih noviteta i promjena koji će korisnicima poboljšati iskustvo korištenja konzole.

xbox one x konzola

Osim što je prošle godine bio aktivan na polju hardvera kroz lansiranje nove Xbox One X konzole, Microsoft je napravio i neke značajne promjene koje su utjecale na korisničke funkcionalnosti Xbox One platforme. Xbox One tako je postao prva konzola aktualne generacije na kojoj digitalne igre možete poklanjati svojim prijateljima, a postao je i rekorder po broju promijenjenih sučelja.

Microsoft u 2018. planira nastaviti sa softverskim nadogradnjama pa će vlasnicima Xboxa One uskoro dostaviti neke nove opcije u korištenju konzole. Igraći će ubuduće moći postaviti status “ne ometaj”, a u Next Achievements sekciji moći će pogledati koji su im achievementi najbliži ostvarivanju.

Uvest će se i tzv. Mini Game Hubovi, a poradit će se i na community feedu tako da komentari igrača budu lakše vidljivi po aktualnosti. Također će se moći vidjeti tko je lajkao čije komentare i čija je baba što skuhala. Ovo drugo nam zvuči sumnjivo, tako da nas nemojte uzeti za riječ. Konačno, igrači će dobiti više opcija za gašenje konzole pa će se tako moći namjestiti da se Xbox One gasi automatski nakon 1-6 sati neaktivnosti.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • moordrak

    09.01.2018 - 20:28

    Još samo koja ekskluziva i eto ti najbolje konzole u sunčevom sustavu! Kojim se oni pizdarijama bave pa to je bogu za plakat…

  • l)oolvl

    10.01.2018 - 01:13

    najviše mi se sviđa što će se napokon moći vidjeti čija je baba što skuhala, jedva čekam

  • nikolapro55

    10.01.2018 - 12:52

    Ovi vise ima konzola i softerskih azuriranja da izbace nego igrice 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?