HCL.HR

Xbox One potajno ubrzao download za čak do 80%

Juraj Bevandić 16.12.2016.   •   4 komentara   •   Tehnologija


Microsoft je izbacio mali update za Xbox One koji je postigao velike razlike u brzinama downloada, a neobično je da se time nisu javno pohvalili.

Xbox One download

Trenutna generacija konzola nam je uz sve blagodati donijela i nekoliko glavobolja, poput one da moramo gotovo svaku igru skidati na disk. Pogotovo se to osjeti kada je riječ o digitalnim naslovima koji znaju biti veći i od 50 GB, pa vam se igra skida i po cijelu noć prije nego ju dobijete priliku zaigrati kako treba.

Xbox One je nedavno dobio jedno znatno poboljšanje u tom pogledu koje je iznenađujuće prešućeno od strane Microsofta i Xboxa. Za update, pazite sad 10.0.14393.2152 (rs1_xbox_rel_1610 161208-1218) fre smo čuli preko Xbox Support stranice na kojoj možete pronaći više detalja o tome što je točno njime postignuto.

Ukratko, oni koji mogu postići internetsku brzinu downloada višu od 100 Mbps će doživjeti 80% brži download na konzoli, ali i mi koji nemamo optički internet u našim domovima bismo trebali zamijetiti brže skidanje i to čak do 40% brže. Naravno i dalje će puno toga ovisiti o vašoj konekciji i infrastrukturi lokalne mreže kao i o tome što radite s konzolom tijekom skidanja, ali u principu ovo zvuči prilično dobro.

Jeste li vi primijetili ikakvu razliku zadnja dva dana? Skidate li velike igre preko noći ili kako s njima?

Označeno sa: ,

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?