HCL.HR

Xbox za srijedu najavio novu prezentaciju igara

Zoran Žalac 04.03.2024.   •   4 komentara


Iz Xboxa će ovoga tjedna prezentirati nekoliko igara koje stižu na Xbox, PC i/ili Game Pass, ali ne u njihovoj produkciji nego u režiji izdavačkih kuća Capcom, Nexon, Electronic Arts i drugih.

Jedna manja prezentacija nadolazećih igara bit će emitirana ovaj tjedan. Xbox Partner Preview moći ćemo pogledati u srijedu u 19 sati na YouTubeu ili Twitchu, a u 30-minutnom programu bit će prezentirane igre izdavačkih kuća kao što su Capcom, Nexon, Electronic Arts i druge. Program neće biti fokusiran na igre Xboxove produkcije, odnosno Xbox Game Studiosa.

Iz Xboxa su za sada potvrdili kako ćemo vidjeti prezentacije igara Tales of Kenzera: Zau, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess i The First Berserker: Khazan. Nisam upravo izmislio nazive tih igara, iako vam vjerojatno tako zvuči.

Zadnji Xbox Parner Preview imao je nekoliko interesantnih premijera (gameplay za MGS: Snake Eater Delta, strateški hit Manor Lords te horor avanturu Still Wakes the Deep). Nadamo se da će i ova prezentacija imati zanimljive stvari, a među njima bi mogao biti Capcomov duhovni nasljednik Onimusha serijala, zvan Kunitsu-Gami, kojega su najavili prije osam mjeseci.

Komentari (4)

  • MeDoNjA

    04.03.2024 - 18:57

    Mene vise zanima dal ce biti neke nove konzole , s tim da Sony priprema Pro verziju , samo se nadam da cemo je docekati ove godine .

    • Benjamin Scrool

      @MeDoNjA, 04.03.2024 - 20:48

      Što će nam uopće nove konzole kad još nijedan developer nije iskoristio puni potencijal ove generacije?

    • MeDoNjA

      @Benjamin Scrool, 04.03.2024 - 21:23

      Mislim da je PS5 potrebnija , posto je u startu slabija od Xbox Serije X i to se da videti u nekim igricama u performance mod-u pada frame na nekih 50 fps zavsno u nekim igricama ,sad naravno tu dolazi pitanje i optimizacije , al definitivno mislim da ce Sony izbaciti Pro verziju ove godine , ako ne ove onda odmah za GTA6 posto nisam siguran da li ce PS5 moci da zadrzi fps u performance modu dok za Xbox seriju X jos i ima sanse jer je jaca konzola mada i to je upitno. Ne znam, tako bi voleo da bude posto razmisljam se o kupovini PS5 ,a ako se vec toliko o Pro verziji prica onda bi nju sacekao ,a sto se tice xbox-a tu sam namiren , al mi je cudno da oni nece nista izbaciti do 2026 kad vec planiraju valjda novu konzolu.

    • Zoran Žalac

      @MeDoNjA, 06.03.2024 - 11:27

      Optimistično pretpostavljaš da će GTA 6 imati ikakav performance mod. Ta igra na svim konzolama bude išla u 30 fps-a i nikako drugačije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?