HCL.HR

XCOM: Enemy Unknown uskoro na Androidu

Dominik Bošnjak 23.04.2014.   •   1 komentara


Autori novijih Civilization igara su najavili da će nakon iOS-a, njihov XCOM: Enemy Unknown zaživjeti i na Android uređajima u bližoj budućnosti.

Gotovo godinu dana nakon što je mobilni port XCOM: Enemy Unknowna debitirao na iPhoneu i iPadu, Firaxis Games je otkrio kako će renomirani strateški RPG iz 2012. godine uskoro stići i na Android pametne telefone te tablete. Iako originalno najavljen za izlazak na Google Play Storeu već sutra, medijski predstavnik američkog razvojnog studija je sinoć izjavio kako Android port XCOM-a ipak ne izlazi u iduća 24 sata, već “uskoro”.

S obzirom da se iOS adaptacija ove igre najavljivala mjesecima, pomalo je iznenađujuće da ni Firaxis ni vlasnik im 2K Games ne smatraju da je Android verzija zaslužila podužu marketinšku kampanju. Ipak, vlasnici mobilnih uređaja koji pogone Googleov OS željni ozbiljnih strateških igara se sigurno neće previše žaliti. XCOM: Enemy Unknown očekujte na Play Storeu do kraja proljeća s cijenom od cca. 55 kuna.

UPDATE: Ovo je definitivno najčudnije lansiranje jedne mobilne igre u posljednje vrijeme. Unatoč izričitoj tvrdnji da XCOM danas ne stiže na Play Store – XCOM je ipak danas stigao na Play Store. Igra podržava sve moderne tablete i veće Android telefone, a cijena je identična iOS verziji.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    23.04.2014 - 19:18

    enemy unknow priša 5 puta, enemy within još 5, daj amo xcom 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?