HCL.HR

Za Dying Light vam ne treba demo, imamo sat i pol gameplaya

Zoran Žalac 23.12.2014.   •   2 komentara


Ako iz nekoga razloga sumnjate u nadolazeći Dying Light, korisnost parkour vještine usred zombi apokalipse, te smisao života općenito, sumnje si možete potvrditi ili otkloniti druženjem s jednosatnim gameplay komentarom iste igre.

Demo verzije igara na kraju 2014. godine su raritet kojeg će se uskoro sjećati samo stariji igrači. Za noviju generaciju, prisnije upoznavanje s igrom vrši se generalno putem Twitcha, gdje developeri ili drugi individualci emitiraju dosta dugotrajne cjeline same igre. Dokaz tomu je nadolazeći survival horor Dying Light koji je ovih dana dobio gotovo sat i pol dugačak gameplay komentar.

U tih sat i pol nema naročito mnogo spoilera, ali opet – radi se o prilično velikom komadu igre. No ako vas to ne smeta, i ako ste zaintrigirani doznati što sve Dying Light donosi, gledanje bi vam se vam se isplatiti – jer demo verziju vrlo vjerojatno nećete vidjeti. U bilo kojem slučaju, Dying Light umire u verzijama za PC, PS4 te XB1 već krajem idućeg mjeseca.

Komentari (2)

  • ffranz13

    23.12.2014 - 20:31

    Na trailerima je ovo izgledalo puno bolje, sada mi i nije nešto. Koliko vidim ni PC zahtijevi nisu nešto pretjerani što je OK. Nije grafika važna koliko gameplay a sve mi to nekako lići na dead island koja je bila zabavna al ništa posebno. Više sam očekivao, ali možda iznenade ipak.

  • 2SWAG4U

    23.12.2014 - 21:12

    Spoj Mirrirs Edge-a i Dead Island …..maah.Nije mi nešto.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?