HCL.HR

Zack Snyder više neće raditi na DC filmovima

Lovro Maroševac 06.01.2021.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Poznati redatelj odlučio je stati na kočnicu i poručio kako više neće snimati filmove povezane s DC-om… barem na neko vrijeme.

Redatelj Man of Steela i nadolazećeg Justice League Snyder Cuta odlučio je kako će se povući iz DC svijeta na neko vrijeme. U nedavnom je intervjuu za ComicBook Debate izjavio da je prezaposlen svojim budućim projektima i jednostavno se više ne vidi tamo gdje je godinama radio. Priznao je da su ti filmovi otišli u nekom drugom smjeru, različitom od onog koji je on zacrtao.

Warner Bros angažirao je Zacka Snydera kao osobu koja će stvoriti DCEU, koji bi parirao Marvelovom filmskom univerzumu. Iako je bio na dobrom putu da to učini, zbog obiteljske tragedije morao je napustiti snimanje Justice Leaguea. Isto je kasnije dodijeljeno Jossu Whedonu, redatelju koji je radio na Avengers filmovima. Film među publikom i kritičarima nije dobro prošao te je DCEU potonuo prije nego je uspio postaviti čvrste temelje.

Brojni obožavatelji bili su razočarani onime što su vidjeli, a bijes je nastavio rasti kada se proučilo da postoji Zackova verzija Justice Leaguea. Nakon godina molbi, 2020. je konačno bila ta u kojoj smo dobili potvrdu Snyderove verzije filma. Justice League Snyder Cut, kako mu glasi puni naziv, izaći će na HBO Maxu za otprilike dva mjeseca i to u epizodnom formatu kao svojevrsna mini serija. Ovaj film pružit će 150 minuta dosad neviđenih scena i neće koristiti išta što je Joss Whedon snimio.

Snyderov sljedeći projekt zove se Army of the Dead, a osim njega radi još i na jednom neimenovanom filmu. Army of the Dead trebao bi stići na Netflix nekad tijekom ove godine, a radi se o akcijskom filmu punom zombija. U međuvremenu je radio kao izvršni producent za Wonder Woman 1984 i nadolazeći The Suicide Squad Jamesa Gunna.

Komentari (2)

  • Lazy

    06.01.2021 - 20:45

    Genijalan i loš u isto vrijeme…

  • brlja

    07.01.2021 - 13:08

    dc je pun mudrih odluka, recimo logicno da ce snimit 3 suicide squad filma,a jedan superman only film….znamo po cemo je dcu poznat…po jokerovoj zeni…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?