HCL.HR

Zaigrajte Hearthstone protiv igrača iz regije, prijavite se na Adriatic #2 kup!

Igor Belan 13.02.2015.   •   1 komentara


Ove nedjelje održavamo novi Hearthstone kup na ESL-u za igrače iz regije, a osim iskustva i slave, najbolji igrači dobit će ESL Premium račune.

Nakon vrlo uspješnog prvog Adriatic kupa, nastavljamo s organizacijom kupova u Hearthstoneu. Ako se volite kartati s Blizzardovim virtualnim kartama, evo nove prilike da pokažete što znate, provjerite kako stojite u odnosu na druge igrače iz regije i na kraju krajeva – osvojite nešto!

I u drugom Adriatic kupu nagrađujemo najbolje igrače s Premium računima za ESL, platformu preko koje organiziramo sve naše kupove. Najbolji igrač dobiva 3 mjeseca ESL Premiuma, drugoplasirani dobiva dva mjeseca, a treće plasirani, logično, mjesec dana Premiuma.

Jasno nam je da nisu svi iskusni s ESL-om, ali ne brinite – stvar je vrlo jednostavna, a uz vodič za početnike, tu je i naš podforum za Hearthstone gdje uvijek možete pratiti novosti o igri, raspravljati s drugim igračima i pitati što god vam nije jasno po pitanju naših kupova.

Ako se želite prijaviti na drugi Adriatic kup u Hearthstoneu, samo kliknite ovdje i pratite upute. Kup počinje 15.02. u 14 sati, a prijaviti se možete sve do 13 i 30 istoga dana. Ako imate ikakvih pitanja vezanih za prijavu na kup ili pravila istoga, slobodno postavite pitanje u ovoj forumskoj temi.

Komentari (1)

  • Tark

    17.02.2015 - 07:37

    Zašto se stavili samo 2 dana unaprijed najavu da ima turnir..??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?