HCL.HR

Zaigrajte Van Helsinga, Galactic Civilizations II i druge igre uz The Humble Jumbo Bundle 2

Stjepan Fikter 20.08.2014.   •   0 komentara


The Humble Jumbo Bundle 2 ponudio je mješavinu žanrova koji se kreću od strategija te akcijskog RPG-a pa sve do tučnjave i platformiranja. Naravno, to nije sve – ima još igara koje će kasnije doći u paket.

Drugi Humble Jumbo Bundle za početak je pripremio sedam naslova čija je ukupna cijena 210 dolara, a da ih sve zaigrate potrebno je izdvojiti samo 15 ili više dolara.

Princip je i dalje isti pa za minimalno dolar na Steamu možete aktivirati The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack, Deadlight i Galactic Civilizations II: Ultimate Edition, a ako izdvojite više od prosjeka koji je 6.05 dolara tada ćete još dobiti Terrariu, The King of Fighters XIII Steam Edition i Crusader Kings 3 s tri DLC paketa.

Ako se odlučite uplatiti 15 dolara, uz sve navedene vašoj kolekciji pridružit će se i Age of Empires Legacy Bundle. Ovo naravno nije sve jer se planira dodati još igara u ponudu (sve ih dobivate kad budu otkrivene ako kupite Bundle sada ili poslije), a koje će to biti znat će se u idućih 13 dana kada ova akcija završava.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?