HCL.HR

Zajašite dinosaure krajem mjeseca u The Stomping Landu

Stjepan Fikter 08.05.2014.   •   4 komentara


Multiplayer sandbox preživljavanje u vrijeme dinosaura stiže krajem mjeseca putem Steamovog Early Accessa. Tu je, naravno i trailer kojim se najavljuje raniji pristup igri.

Neki stariji igrači među vama sigurno će se sjetiti najave za B.C. u kojemu smo trebali preživljavati u vrijeme dinosaura. Iako taj naslov nije nikada ugledao svjetlo dana, The Stomping Land bi mogao biti odgovarajuća zamjena za sve igrače željne suživota s tim ogromnim bićima iz davnina.

Taj suživot neće biti tako jednostavan budući da će igrači morati unutar sandbox multiplayer okruženja preživljavati iz dana u dan. Igra će testirati korištenje luka i strijela na manjim dinosaurima, a tu je i mogućnost lova ribe. Za uspješnije preživljavanje moći će se kreirati zamke, a bit će prisutno čak i jahanje dinosaura. Posebnost igre je što nema inventory pa će resurse biti potrebno prikupljati na jedno mjesto, poželjno u špilje koje će služiti kao jedna vrsta zaštite kako za igrača, tako i za njegove prijatelje te dinosaure.

The Stomping Land bit će dostupan na Steamu od 30. svibnja po cijeni od 24.99 dolara, a igrači koji su podržali igru putem Kickstartera moći će loviti dinosaure od 23. ovog mjeseca. Prva verzija igre koja će se pojaviti na Early Accessu uključivat će Capa Island te sedam vrsta dinosaura. Kasnije će biti omogućena i podrška za kreiranje vlastitih mapa, no kada će ta mogućnost stići unutar igre još nije poznato.

Komentari (4)

  • timi321

    08.05.2014 - 18:11

    izgleda fora

  • nemanjabl

    08.05.2014 - 19:14

    Zanimljivo,svidja mi se ideja

  • AIRGUNS FREAK

    09.05.2014 - 00:31

    sjetiti najave za B.C.

    je…tribala biti xbox1 exclusive

  • suvoSuad

    09.05.2014 - 14:14

    Dobra izgleda u trileru vidjecemo kad izadje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?