HCL.HR

Započeo novi ciklus, predstavljen The Cycle: Frontier

Stjepan Fikter 29.09.2021.   •   3 komentara


PvEvP pucačina The Cycle nakon vremena provedenog u alpha verziji ubrzo ulazi u beta fazu s kojom dolaze različite izmijene na svim poljima.

U moru šarolikih pucačina već duže vremena imamo prilike igrati The Cycle, igru koja kombinira PvEvP stil igranja kroz mečeve u trajanju od 20 minuta. Ako pratite HCL YouTube kanal onda ste zasigurno vidjeli i Igorove vještine napucavanja u zanimljivom okruženju planeta Fortuna III.

Naime, ovo što ste možda gledali ili ćete gledati uskoro će se značajno promijeniti jer ulaskom u beta fazu koja počinje od sutra, mnogi elementi bit će drugačiji. Uz to, igra je dobila i podnaslov pa se tako sada može pronaći pod nazivom The Cycle: Frontier te će uz EGS biti dostupna i na Steamu.

Sama jezgra Frontiera ostat će ista u smislu skupljanja različitih resursa, eliminacije faune i rješavanja zadataka uz mogućnost borbe protiv drugih igrača. Tako će se i dalje morati uspješno pobjeći s planeta kada istekne vrijeme pa su velike šanse kako će se uvijek morati zapucati i na druge igrače kada se ide skočiti u prijevoz s planeta0.

Što se samih novina tiče, skoro svaki aspekt igre bit će promijenjen ili unaprijeđen, a kako će izgledati nova verzija Fortune III možete pogledati u priloženom traileru.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • op_maniak

    29.09.2021 - 22:42

    Joj ubi me Boze, igra totalna glupost. Matchmaking toliko sranje da me lvl10 stave sa onim koji imaju daleko vise a onda i bolji gear.

  • Aleksandar Jovanovic

    29.09.2021 - 22:52

    Ovaj nam se gaming skroz promjenio poslednjih 7-8 godina. Imamo vrhunske PS ekskluzive ili ove sarene fortnite i BatleRoyal projekte koji se stancaju kao na traci. Gdje su vise AA naslovi ala Bioshock 2007, Crysis, Half-Life 2, Portal l, Batman, Battlefield 3… Kidovi 13+ godina preplavili gaming trziste pa im se developeri naklonili mirisuci kes od roditelja. Eh… Hvala Soniju sto postoji, inace bih se oprostio od gaminga 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?