HCL.HR

Zatvoren Terminal Reality?

ToxarE 13.12.2013.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Američki razvojni tim Terminal Reality navodno prestaje s radom nakon gotovo dvadeset godina tijekom kojih je između ostaloga radio na Ghostbusters, Star Wars i The Walking Dead igrama.

Sjećate se ovogodišnjeg The Walking Dead: Survival Instincta? E pa čini se kako je to bio posljednji naslov, gotovo „labuđi pjev“ razvojnog tima Terminal Reality. Kako navodi jedan od bivših zaposlenika, studio je zatvorio svoja vrata nakon gotovo dvadeset godina rada. Iako službene potvrde zasad nema, u Facebook statusu spomenutog zaposlenika stoji sljedeće:

„Oni koji me znaju duže vremena znaju i da sam bio u Terminal Realityju 10 godina. Čini se kako je studio konačno ugašen. Mnogo različitih emocija prolazi kroz mene u ovom trenutku. Napustio sam tim kada sam vidio da stvari kreću nizbrdo, ali uvijek sam bio u kontaktu s njima i nadao se najboljem. Sada kad ih više nema osjećam se nostalgično, izgleda.“

Ako je vijest o zatvaranju istinita (a izgledno je da jest – inače bi se netko već oglasio s demantijem), Terminal Reality ostat će najbolje zapamćen po svom BloodRayne serijalu. Zadnjih godina nije im išlo baš najbolje pa su prilično loše igre Kinect Star Wars i The Walking Dead: Survival Instinct ostavile trag na ovom studiju.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    13.12.2013 - 15:09

    Valja spomenit da su oni napravili kultni Monster Truck Madness 🙂

  • Neol

    13.12.2013 - 15:17

    Blood Rayne 1 sam prešao 2 puta, a Blood Rayne 2 nisam mogao prijeći bez šifri koliko je bio težak, hahaha. Ovaj novi Batman je piskin dim koliko je borba lagana s bossevima, naspram Blood Rayne2, ne sjećam se koja je igra bila teža na PS2.

  • Brko28

    13.12.2013 - 15:53

    i ja sam Blood Rayne 1 igrao više puta i bila je zakon igrica al dvoju su zeznuli tzako da je nisam nikad prešao.

  • zule020

    14.12.2013 - 22:20

    Igrao sam i igrica je sranje.Barem meni.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?