HCL.HR

Zatvorena Diablo 3 aukcijska kuća

Stjepan Fikter 19.03.2014.   •   3 komentara


Tko je prodavao, mogao je zaraditi, a tko nije, više neće ni moći jer aukcijska kuća unutar Diabla 3 prestaje s radom.

Aukcijska kuća, segment koji po mnogim igračima nije ni trebao zaživjeti unutar Diabla 3, prestao je s radom. Točnije, iako se još uvijek može kliknuti na tu opciju, nije moguće davati nove ponude, kupovati ili gledati listu aukcija.

Trenutačno se odvija čišćenje kuće od aukcija, dok će aktivne aukcije trajati do isteka vremena. Predmeti će tako biti dostavljeni igračima s najvećom ponudom ili vraćeni prodavaču.

Predmeti i zlato koje je prošlo kroz kuću, igrači će morati pokupiti do 24. lipnja. Blizzard kaže: “Predmeti i zlato koji se ne pokupe do ovog datuma bit će konzumirani od strane Treasure Goblinsa i više ih nećete vidjeti.” Uspješne transakcije koje uključuju Battle.net Balance i PayPal bit će normalno obrađene s uobičajenim naknadama.

Inače, još je prošle godine bilo najavljeno gašenje aukcijske kuće zbog toga što je narušena jezgra igre. John Hight, direktor produkcije za Reaper of Souls ekspanziju kaže: “Postalo je sve jasnije da unatoč prednosti sustava aukcijske kuće i činjenice da su je mnogi igrači koristili, u konačnici narušava jezgru igre: ubijanje čudovišta kako bi se dobila oprema.” Za one koji su zaboravili, dotična ekspanzija izlazi idući tjedan.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?