HCL.HR

Završena Adriatic finala u SEE Championshipu, pogledajte najzanimljivije mečeve

Miroslav Pervan 12.04.2015.   •   0 komentara


Pogledajte koji su LoL, CS:GO i Hearthstone timovi završili na vrhu Adriatic regije nakon uzbudljivih finalnih mečeva.

Jučer je bio uzbudljiv dan za fanove esportsa u našoj regiji. Saznali smo koji timovi će predstavljati svoje zemlje u igrama Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone i League of Legends na velikom ESL South East Europe Championshipu s fondom nagrada u iznosu 5000 eura.

Čitajte dalje i provjerite kako se finalno natjecanje u sve tri igre odvijalo, a za neke od najzanimljivijih mečeva imamo i snimke prijenosa uživo.

U finalu Adriatic regije u CS:GO rezultati mečeva poklopili su se s našim očekivanjima koje smo i napisali u prošloj vijesti. Prva tri mjesta koja vode u grupnu fazu natjecanja osvojili su timovi EasyPeasyLemonSqueazyY, Rude Bunch i infectedNation.

Meč između timova EasyPeasyLemonSqueazyY i Rude Bunch, za koji se predviđalo da bi mogao biti najzanimljiviji u cijelom natjecanju ponovio se čak dva puta. Prvi put navedeni timovi su se susreli u polufinalu gdje je ostanak u winners bracketu osigurao tim EasyPeasyLemonSqueazyY s rezultatom 16:7 na mapi Cobblestone. U drugi okršaj, tim Rude Bunch vratio se iz losers bracketa u samom velikom finalu, ali unatoč znatno boljoj igri prvo mjesto je ipak zasluženo pripalo timu EasyPeasyLemonSqueazyY s rezultatom 16:14 na mapi Inferno.

Pozicije timova nakon završetka finala Adriatic regije u ESL SEE Championshipu za Counter-Strike: Global Offensive izgedaju ovako:

ZAVRŠNE POZICIJE
1. EasyPeasyLemonSqueezyY (Srbija)
2. Rude Bunch (Srbija)
3. infectedNation (Srbija)
4. Here for Beer (Hrvatska)
5. RANGERS GAMING (Albanija)
5. GIANT5 (Hrvatska)
7. Gametime (Hrvatska)
7. uNdErDaWgZ (Slovenija)

Popis svih mečeva i tijek natjecanja možete pronaći na tablici rezultata, a ukoliko ste propustili gledati finalni meč uživo, snimke smo pripremili na slijedećim Twitch linkovima:

LINK: EasyPeasyLemonSqueezyY vs Rude Bunch – mapa: de_inferno – 1. dio
LINK: EasyPeasyLemonSqueezyY vs Rude Bunch – mapa: de_inferno – 2. dio

Kako smo i najavili, u Hearthstone finalu sve je prošlo poprilično nepredvidivo. Većina igrača odlučila se za nastup sa pripremljenim nestandardnim deckovima te su na taj način pokušali iznenaditi svoje protivnike. U pripremi deckova kao i u realizaciji zamišljene igre za vrijeme samog meča, najbolji su bili Swips i newk koji su se prvo susreli u finalu winners bracketa , a zatim i u velikom finalu.

U napetom meču finala winners bracketa newk vs Swips, igrali su Mage vs Mage – 1:0, Mage vs Druid – 1:1 i Hunter vs Druid – 1:2, dok je u završnici Swips pobijedio već u samoj pick & ban fazi jer je u obje partije uspio pogoditi bolji pick i na taj način osigurati osvajanje prvog mjesta (Hunter vs Druid – 0:1, Warrior vs Druid – 0:2).

Pozicije igrača nakon završetka finala Adriatic regije u ESL SEE Championshipu za Hearthstone izgedaju ovako:

ZAVRŠNE POZICIJE
1. Swips (Hrvatska)
2. newk (Hrvatska)
3. Illusion (Slovenija)
4. aginho (Hrvatska)
5. xscr (Hrvatska)
5. Brosiv (Srbija)
7. Koma (Hrvatska)
7. Hanoky (Srbija)

Popis svih mečeva i tijek natjecanja možete pronaći na tablici rezultata.

Finale Adriatic regije u League of Legendsu prošlo je malo drugačije nego što je bilo očekivano. Kao favorite za prolazak u grupnu fazu naveli smo timove Glo Boyz Gaming (Srbija), The Gate Keepers (Crna Gora) i Rejected (Crna Gora). U Winners Bracketu ekipa Unknown Soldiers (Hrvatska) pokazuje da se jako dobro pripremila za ovo finale, te iako se nije znalo što bi se od njih moglo očekivati – bez velikih problema savladali su sve protivnike i osigurali si nastup u velikom finalu.

Za to vrijeme tim Rejected je doslovno prošetao loosers bracketom i izborio se za nastup u završnom meču protiv Unknown Soldiersa. Bez obzira na to da su Unknown Soldiersi u završni meč ušli s bodom prednosti iz winners bracketa, tim Rejected pokazao je da je i više nego spreman za tu borbu te je pobijedio dva meča za redom i na taj način osvojio 1. mjesto i titulu najjače ekipe Adriatic regije.

Pozicije timova nakon završetka finala Adriatic regije u ESL SEE Championshipu za League of Legends izgedaju ovako:

ZAVRŠNE POZICIJE:
1. Rejected (Crna Gora)
2. Unknown Soldiers (Hrvatska)
3. Glo Boyz Gaming (Srbija)
4. Twingić (Srbija)
5. Nexus Gaming HR (Hrvatska)
5. The Gate Keepers (Crna Gora)
7. Meta Breakers (Hrvatska)
7. MeNoPolska (Hrvatska)

Popis svih mečeva i tijek natjecanja možete pronaći na tablici rezultata, a ukoliko ste propustili gledati stream s našim Vjeranom, snimku velikog finala pogledajte ispod, a snimke ostalih mečeva možete pogledati na Twitchu putem linkova ispod videa.

LINK: Twingić vs Rejected LINK: Twingić vs Unknown Soldiers LINK: Unknown Soldiers vs Glo Boyz Gaming LINK: Glo boyz Gaming vs Rejected

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?